Hamar Laser Sistem laser de aliniere alezaje - L-705

Laserul de aliniere alezaje L-705 de la Hamar Laser este o soluție precisă și ușor de utilizat pentru alinierea alezajelor într-o varietate de aplicații industriale. Cu un timp rapid de configurare și adaptabilitate pentru diferite diametre de alezaj, acest sistem oferă rezultate precise într-un interval scurt de timp. Cu caracteristici precum citiri simple XY și software-ul Bore9 pentru înregistrare și analiză, L-705 este o alegere ideală pentru asigurarea preciziei și eficienței în măsurătorile de aliniere. Indiferent de domeniul de aplicare - de la aerospace la producția de metale și generarea de energie electrică - laserul de aliniere a găurii L-705 reprezintă o soluție durabilă și fiabilă pentru cerințele de aliniere din industrie.
 
Cod Produs: C726 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Laserul de aliniere alezaje L-705 de la Hamar Laser este un sistem de înaltă precizie proiectat pentru a satisface cerințele de aliniere într-o varietate de aplicații industriale. Acest sistem oferă o precizie fără egal și ușurință în utilizare, fiind capabil să gestioneze sarcini de măsurare și determinare a alinierii cu o eficiență remarcabilă.


Indiferent de complexitatea alinierii alezajului, inclusiv alezajele lagărelor sferice, L-705 poate fi utilizat cu succes. Cu o rază de operare cuprinsă între 1 și 100 de picioare, acest sistem este ideal pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv alinierea cilindrului extruderului și a liniilor de balamale aerospațiale.
                                              

Sistemul este caracterizat de o configurație rapidă, timpul de configurare fiind de doar 15 minute, iar măsurătorile fiecărei găuri pot fi efectuate în câteva secunde. Adaptoarele unice cu autocentrare facilitează poziționarea în spații înguste, fără a fi necesară rotirea acestora pentru calcularea rezultatelor.

Cu o varietate de opțiuni de țintă și adaptoare disponibile, sistemul poate fi adaptat pentru a se potrivi cu diametre ale alezajului între 0,70 și 40 de inchi sau chiar mai mult. Citirile XY simple permit vizualizarea datelor cu o rezoluție de 0,0001 in. (0,001 mm), fără a fi necesare echipamente suplimentare complexe.
                                                 

Software-ul Bore9 oferă funcționalități suplimentare, cum ar fi înregistrarea alinierii alezajului, calcularea rezultatelor de rectitudine și generarea rapoartelor, sporind eficiența și ușurința în procesul de măsurare.
Cu aplicații diverse în domenii precum aerospace, producție și prelucrare a metalelor, industria militară, materiale plastice și generarea de energie electrică, laserul de aliniere alezaje L-705 se dovedește a fi un instrument indispensabil
pentru asigurarea preciziei și eficienței în diverse medii industriale.


Construit pentru a rezista în timp și pentru a face față cerințelor industriale riguroase, laserul de aliniere alezaje
L-705 este un instrument durabil și robust, proiectat pentru a oferi performanțe de încredere pe termen lung.

 
 1. Precizie și fiabilitate: Laserul L-705 oferă precizie de până la 0,0003 inchi (0,0075 mm) în 10 picioare (1 m), asigurând măsurători precise și fiabile.
 2. Configurare rapidă: Timpul de configurare este redus la doar 15 minute, iar măsurătorile pot fi efectuate în câteva secunde, sporind eficiența operațională.
 3. Adaptoare cu autocentrare: Adaptoarele unice cu autocentrare facilitează poziționarea în spații înguste și elimină necesitatea rotirii acestora pentru calcularea rezultatelor.
 4. Versatilitate: Sistemul este adaptabil pentru o gamă largă de diametre ale alezajului, între 0,70 și 40 de inchi sau mai mult, acoperind diverse aplicații industriale.
 5. Citiri precise: Citirile XY simple permit vizualizarea datelor cu rezoluție de 0,0001 inchi (0,001 mm), fără a fi necesare echipamente suplimentare complexe.
 6. Software-ul Bore9: Software-ul opțional Bore9 oferă funcționalități suplimentare, precum înregistrarea alinierii alezajului, calcularea rezultatelor de rectitudine și generarea rapoartelor, sporind eficiența și ușurința în procesul de măsurare.
 7. Durabilitate și robustețe: Construit pentru a rezista în timp și pentru a face față cerințelor industriale riguroase, laserul L-705 este un instrument durabil și robust, proiectat pentru a oferi performanțe de încredere pe termen lung.
 
                                             

 1. Rază de operare: 1 până la 100 de picioare (0,2 până la 30,5 metri).
 2. Rezoluție de ajustare unghiulară: 0,0025 inchi în 100 de picioare (0,025 mm în 30 de metri).
 3. Adaptoare și adaptoare de măsurare:
  • Adaptoarele A-510STA și A-510LTA pentru găuri autocentrante.
  • Picioarele de măsurare adaptoare personalizate pentru diametre ale alezajului între 2,25 și 16 inchi (57,2 și 406,4 mm).
 4. Citiri:
  • Citirile R-1307 cu rezoluție de 0,0001 mm (0,001 mm) se actualizează în timp real pe măsură ce alezajul este ajustat.
  • Posibilitatea de a adăuga un al doilea indicator pentru a transmite citirile fără fir până la 200 de picioare (61 de metri).
 5. Software:
  • Software-ul opțional Bore9 pentru înregistrarea datelor de aliniere, analiza rezultatelor și generarea rapoartelor.
 6. Ținte opționale:
  • Ținte cu diametru mic pentru alinierea alezajelor de până la 0,250 inchi (10 mm).
  • Ținte cu orificiu sferic cu tehnologia Virtual-PSD™, cu adaptoare personalizate pentru aliniamente rapide și ușoare.
 7. Durabilitate și robustețe:
  • Construit pentru a rezista în medii industriale dure și proiectat pentru a oferi performanțe fiabile pe termen lung.

 • Aliniere precisă a alezajelor: Laserul L-705 permite alinierea precisă a alezajelor într-o varietate de aplicații industriale, asigurând corectitudinea și eficiența procesului de fabricație.
 • Configurare rapidă: Cu un timp de configurare redus la doar 15 minute, acest sistem permite inițierea rapidă a măsurătorilor, economisind timp și resurse.
 • Adaptoare cu autocentrare: Adaptoarele unice cu autocentrare facilitează poziționarea în spații înguste și elimină necesitatea rotirii acestora pentru calcularea rezultatelor, oferind astfel o operațiune simplificată și eficientă.
 • Versatilitate în măsurare: Laserul L-705 poate fi utilizat pentru o gamă largă de diametre ale alezajului, de la 0,70 inchi (18 mm) până la 40 inchi (1 m) sau mai mult, acoperind diverse cerințe de măsurare.
 • Citiri precise și actualizări în timp real: Cu citiri precise și actualizări în timp real ale măsurătorilor, sistemul oferă date fiabile și detaliate pentru asigurarea preciziei alinierii.
 • Software pentru înregistrare și analiză: Software-ul opțional Bore9 permite înregistrarea datelor de aliniere, analiza rezultatelor și generarea rapoartelor, sporind astfel eficiența și ușurința în procesul de măsurare.
 • Durabilitate și fiabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale dure, laserul L-705 oferă o performanță fiabilă pe termen lung, contribuind la creșterea productivității și reducerea costurilor de întreținere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!