Hamar Laser Sistem de aliniere laser în 5 axe S-680

S-680 este un sistem avansat de aliniere laser pentru mașini rotative industriale. Echipat cu tehnologie Dual-Beam™, acesta oferă o precizie excepțională în măsurători și funcții avansate, facilitând alinierea rapidă și precisă a arborilor și cuplajelor mecanice. Cu o tabletă industrială intuitivă și o varietate de caracteristici inovatoare, S-680 este soluția ideală pentru serviciile industriale de aliniere.
 
Cod Produs: C600 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

S-680 este un sistem avansat de aliniere laser utilizat în serviciile industriale pentru alinierea arborilor și cuplajelor mecanice la mașinile rotative, precum turbine, hidroagregate, pompe, motoare și altele. Este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, beneficiind de o tabletă industrială cu ecran tactil care ghidează operatorul în mod intuitiv prin procedura de aliniere.


Cu tehnologia Dual-Beam™ patentată de Hamar Laser, S-680 oferă o precizie de vârf în industrie, măsurând simultan nealinierile radiale și unghiulare cu un singur senzor. Aceasta elimină erorile de măsurare asociate cu utilizarea a doi senzori, asigurând o precizie de măsurare de 0,5 microni.

Sistemul S-680 integrează senzori sensibili de poziție și electronice de ultimă generație pentru a permite funcții precum măsurarea în modul Arc Mode™, Auto Clock™ și Auto Sweep™, precum și compensarea dilatării termice și detectarea piciorului moale.

Cu o platformă de afișare robustă, inclusiv o tabletă industrială cu ecran tactil de 10”, sistemul permite deplasarea simultană live a mașinii, funcția Flip It™ pentru alinierea cuplajelor, analizorul de calitate a datelor orbitale și multe alte caracteristici avansate.

S-680 este proiectat pentru a face alinierea mașinilor și cuplajelor mecanice mai ușoară și mai precisă, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Este un instrument indispensabil în industria de service pentru mentenanța și optimizarea performanței echipamentelor rotative.


 1. Tehnologie Dual-Beam™: Patentată de Hamar Laser, permite măsurarea nealinierii radiale și unghiulare simultan cu un singur senzor, asigurând o precizie ridicată în măsurători.
 2. Tabletă Industrială cu Ecran Tactil: Ghidează utilizatorul prin procedura de aliniere în mod intuitiv și oferă o interfață ușor de utilizat.
 3. Precizie de Măsurare: Oferă o precizie de măsurare de 0,5 microni, asigurând rezultate fiabile și exacte.
 4. Funcții Avansate: Include funcții precum măsurarea în modul Arc Mode™, Auto Clock™, Auto Sweep™, compensarea dilatării termice și detectarea piciorului moale.
 5. Deplasare Simultană Live a Mașinii: Permite ajustarea în timp real a poziției mașinii în timpul procesului de aliniere.
 6. Analizor de Calitate a Datelor Orbitale: Permite evaluarea calității datelor de aliniere pentru optimizarea performanței echipamentelor.
 7. Durabilitate și Rezistență: Carcasa din plastic rezistent la impact și protecția împotriva apei și prafului (IP67 pentru laser și țintă, IP65 pentru tabletă) asigură fiabilitate și durabilitate în medii industriale.
 8. Conectivitate Wireless Bluetooth®: Permite comunicarea fără fir între țintă și analizorul de date, oferind flexibilitate și mobilitate în utilizare.
 9. Compatibilitate cu Diverse Aplicații: Potrivit pentru alinierea unei game variate de mașini rotative industriale, cum ar fi turbine, hidroagregate, pompe, motoare, cutii de viteze, reductoare, compresoare și ventilatoare.
 10. Capacitate de Stocare a Datelor: Oferă o capacitate practic nelimitată pentru stocarea datelor de aliniere și a rapoartelor tehnice.

· Măsurare simultană a nealinierii radiale și unghiulare: Tehnologia Dual-Beam™ permite măsurarea acestor parametri în același timp, asigurând o aliniere precisă.
· Modul Arc Mode™: Permite măsurarea curburii arborilor sau a cuplajelor pentru aliniere precisă în aplicații complexe.
· Funcția Auto Clock™: Simplifică procesul de determinare a poziției relative a arborilor, fără a necesita manipulări manuale.
· Funcția Auto Sweep™: Îmbunătățește procesul de aliniere prin automatizarea măsurătorilor pe întreaga lungime a arborului sau cuplajului.
· Deplasare Simultană Live a Mașinii: Permite ajustarea în timp real a poziției mașinii în timpul procesului de aliniere, asigurând o aliniere precisă și eficientă.
· Funcția Flip It™: Facilitează alinierea cuplajelor mecanice în diverse poziții și unghiuri pentru optimizarea performanței.
· Analizor de Calitate a Datelor Orbitale: Evaluarea calității datelor de aliniere pentru asigurarea performanței optime a echipamentelor.
· Compatibilitate cu diverse aplicații: Potrivit pentru alinierea unei game variate de mașini rotative industriale, oferind versatilitate în utilizare.
· Capacitate de Stocare a Datelor: Oferă posibilitatea de a stoca și gestiona datele de aliniere și rapoartele tehnice pentru urmărirea și analiza performanței.
· Interfață intuitivă: Tabletă industrială cu ecran tactil și ghidare pas cu pas pentru o utilizare simplă și eficientă de către operatori.
 

     Descarca specificatiile tehnice aici
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!