Delphin Technology ProfiSignal Klicks

ProfiSignal Klicks vă permite să vă creați aplicația automată cu vizualizare și control al procesului fără perioade lungi de antrenament.
 
Cod Produs: C244 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

ProfiSignal Klicks este un software de automatizare cu ajutorul căruia puteți opera, observa și controla testele, precum și să înregistrați și să evaluați datele de măsurare.Tu, ca utilizator, nu trebuie să înveți deloc un limbaj de programare.
Diagrama de structură vă permite să structurați fiecare pas de program al aplicației dvs. într-un mod clar, interconectat și, astfel, să mențineți întotdeauna o imagine de ansamblu.Fiecare secvență de testare, proces și secvență de proces poate fi reprezentată sub forma unei diagrame de structură cu doar câteva blocuri grafice.

Cu software-ul de automatizare ProfiSignal Klicks, crearea de rapoarte individuale cu diagrame, tabele, comentarii etc., care sunt generate automat, de exemplu, conform secvenței dumneavoastră de testare, vă va reduce considerabil efortul de documentare.
Prin crearea simplă a diagramelor vizuale și prin tehnica intuitivă de programare, dvs., ca utilizator, vă creați aplicația direct.Acestea sunt generate de la reprezentări simple cu comutatoare simple de pornire/oprire la secvențe complexe de proces sau aplicații de stand de testare cu intrări de parametri, secvențe de proces prin vizualizare și raportare automată.ProfiSignal Klicks conține toate funcțiile ProfiSignal Go si ProfiSignal Basic .


 

Repere ale produsului:
· Funcțiile de automatizare prin meniuri contextuale și texte de program gata făcute
· Pregatirea retetelor si managementul parametrilor de testare
· Funcții versatile de operare și monitorizare
  o Buton, comutatoare glisante și comutatoare
  o Câmpuri de introducere, casete de selecție și de selectare
  o Afișaje analogice și digitale, lămpi de semnalizare
  o Tancuri
  o Mese
  o Imagini pentru design personalizat
  o Imagini de fundal, de exemplu diagrama sistemului, desene, fotografii
· Execuția sincronă/asincronă a mai multor aplicații prin multiprocesare
· Interfață SQL pentru conectarea bazei de date (opțional)
· Crearea de rapoarte complete și individuale

  
· Automatizare stand de testare cu vizualizare și funcționare
· Crearea controalelor de secvență
· Parametrii de testare și managementul rețetelor
· Automatizarea laboratorului
· Testarea produsului
· Automatizarea sarcinilor de măsurare

 

 1. Automatizare fără programare: ProfiSignal Klicks permite utilizatorilor să opereze, să observe și să controleze testele fără a fi necesar să învețe un limbaj de programare. Automatizarea se realizează utilizând meniuri contextuale și texte de program gata făcute.
 2. Structurare clară: Diagrama de structură oferă utilizatorilor posibilitatea de a organiza fiecare pas de program al aplicației într-un mod clar și interconectat, menținând întotdeauna o imagine de ansamblu.
 3. Creare simplă a aplicațiilor: Utilizatorii pot crea aplicații direct utilizând tehnica intuitivă de programare și reprezentări simple cu comutatoare simple de pornire/oprire până la secvențe complexe de proces sau aplicații de stand de testare.
 4. Funcționalități de automatizare: Include funcții versatile de operare și monitorizare, cum ar fi butoane, comutatoare glisante, câmpuri de introducere, afișaje analogice și digitale, precum și diverse alte elemente grafice.
 5. Gestionarea parametrilor de testare: ProfiSignal Klicks permite pregătirea rețetelor și managementul parametrilor de testare pentru a facilita procesul de testare și monitorizare.
 6. Raportare automată: Software-ul generează automat rapoarte individuale cu diagrame, tabele, comentarii etc., conform secvenței de testare, reducând efortul de documentare al utilizatorilor.
 7. Multiprocesare: Execuția sincronă/asincronă a mai multor aplicații este posibilă prin multiprocesare, permițând gestionarea eficientă a mai multor sarcini.
 8. Interfață SQL (opțional): Există posibilitatea de conectare la baza de date prin interfața SQL, extinzând astfel capacitățile de stocare și analiză a datelor.
 9. Aplicații variate: Poate fi utilizat pentru automatizarea standurilor de testare, laboratoarelor, testarea produsului și automatizarea sarcinilor de măsurare.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!