Delphin Technology ProfiSignal 20 Go

Cu ProfiSignal 20 Go puteți începe să colectați și să analizați datele dvs. de măsurare fără timpi mari de livrare.
 
Cod Produs: C245 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Funcții
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)

Planificarea rapidă a proiectului și analiza datelor de măsurare. 
Cu ProfiSignal 20 Go puteți vizualiza datele de măsurare în doar câțiva pași, atât online, cât și offline, în diferite tipuri de diagrame, puteți monitoriza, analiza, arhiva ca fișier de măsurare sau exportați direct în formatul de fișier corespunzător.
Deja în timpul măsurării în curs, puteți accesa și valorile măsurate istorice fără întrerupere, de exemplu, pentru a le compara cu testul curent.Cu ajutorul diferitelor funcții de statistică, zonele de date care trebuie examinate pot fi marcate și analizate direct.

Repere ale produsului:
Diagrame cu mai multe piste pentru conectarea mai multor curbe de măsurare cu aceeași axă a timpului, de exemplu pentru compararea directă a semnalelor analogice și digitale
· Functia SCACH - O scanare este suficientă pentru a deschide diagrama corectă
· De la valoarea măsurată până la afișarea diagramei cu doar câteva clicuri (de mouse).
· Monitorizarea și analiza oricăror valori măsurate din cele mai diverse surse (hardware și software)
· Diagrame y(t) cu o singură axă și mai multe axe cu posibilitatea de afișare și analiză simultană a diferitelor variabile măsurate
· Evaluare statistică și funcții de calcul on-line și offline
· Funcție de zoom fluid de la prezentarea generală la intervalul μsec de înaltă rezoluție
· Export de date ca fișier CSV, în format Diadem sau WAV
· Execuție de probă simplificată și procese în loturi datorită funcției de înregistrare ușor de utilizat

 

Gestionarea optimizată a datelor:


Funcția de înregistrare simplifică execuția testului, permite compararea directă între diferitele rulări de testare și este necesară pentru procesele lot.Funcția de înregistrare generează un fișier de date de măsurare, care poate fi, de asemenea, trimis cu ușurință prin e-mail pentru evaluare ulterioară.
Cu diagrama cu mai multe piste, puteți lega mai multe curbe de măsurare cu aceeași axă a timpului, de exemplu pentru compararea directă a semnalelor analogice și digitale.
Cu functia SCACH vă puteți conecta direct la aparat cu smartphone-ul sau tableta prin WLAN și puteți începe vizualizarea datelor, pur și simplu prin scanarea codului QR atașat mașinii.Astfel, sunt evitate ocolirile inutile pentru datele de măsurare și riscurile de defecțiune și siguranță sunt minimizate


 
· Achiziția și stocarea datelor de măsurare
· Vizualizarea datelor de măsurare în diagrame on-line și offline
· Analiza și prelucrarea datelor de măsurare
· Export de date și raportare
 

 1. Vizualizare rapidă a datelor de măsurare: Permite vizualizarea rapidă a datelor de măsurare în doar câțiva pași, atât online, cât și offline, în diferite tipuri de diagrame.
 2. Monitorizare și analiză flexibilă: Permite monitorizarea și analiza oricăror valori măsurate din diverse surse, inclusiv hardware și software.
 3. Diagrame cu mai multe piste: Oferă diagrame cu mai multe piste pentru conectarea mai multor curbe de măsurare cu aceeași axă a timpului, util pentru compararea directă a semnalelor analogice și digitale.
 4. Funcție SCACH (Scanare și conectare): Această funcție permite conectarea directă la aparat cu smartphone-ul sau tableta prin WLAN, fără a fi nevoie de ocoliri inutile pentru datele de măsurare.
 5. Evaluare statistică și funcții de calcul: Include funcții de evaluare statistică și de calcul atât online, cât și offline, pentru analiza datelor măsurate.
 6. Export flexibil de date: Permite exportul datelor în diverse formate, cum ar fi CSV, Diadem sau WAV, pentru o utilizare ulterioară sau analiză externă.
 7. Funcție de zoom fluid: Oferea o funcție de zoom fluid pentru trecerea de la o prezentare generală la o rezoluție înaltă, de la nivel de microsecunde.
 8. Funcție de înregistrare simplificată: Ușurează execuția testului și permite compararea directă între diferitele rulări de testare prin generarea unui fișier de date de măsurare.
 9. Compatibilitate cu multiple surse de date: Poate monitoriza și analiza date de la surse variate, inclusiv semnale analogice și digitale.
 10. Interfață prietenoasă pentru utilizator: Oferea o interfață simplă și intuitivă, permițând accesul rapid la valorile măsurate și la funcțiile de analiză.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!