Delphin Technology ProfiMessage


Dispozitivele ProfiMessage au fost special dezvoltate pentru a fi utilizate ca unități modulare de măsurare, control și monitorizare.ProfiMessage folosește un concept master/slave și are o gamă de module I/O pentru a îndeplini cerințele oricărui sistem.Acest lucru permite funcționarea fără probleme a sistemelor multicanal.
 
Cod Produs: C237 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Video (1)
  • Caracteristici
  • Funcții
  • Review-uri (0)
     Descarca brosura aici

Dispozitivele ProfiMessage au conectivitate universală la orice proces.De asemenea, au module I/O flexibile și o gamă diversă de interfețe field bus.ProfiMessage este extrem de ușor de conectat la sistemele de control PLC pentru a efectua schimbul de date.Toate datele de măsurare sunt înregistrate la rezoluție temporală ridicată. ProfiMessage are funcții integrate de control, calcul și monitorizare, ceea ce îl face dispozitivul combinat ideal.Datele de măsurare pot fi achiziționate și monitorizate simultan, sarcinile de control și reglare fiind procesate independent.

Dispozitive ProfiMessage sunt utilizate pentru măsurare și înregistrare independentă.Memoria de date de până la 14 GB este capabilă să înregistreze câteva milioane de valori de măsurare.La un clic pe un buton datele pot fi transferate pe un stick USB și evaluate offline.Citirea datelor poate avea loc și online prin intermediul unei interfețe Ethernet.Acestea pot fi efectuate manual sau automat conform unui plan de timp.ProfiMessage este ideal pentru date de măsurare rapide, precise și izolate galvanic, precum și pentru preprocesare și monitorizare inteligente.Aplicațiile variază de la monitorizarea și observarea proceselor industriale și a utilajelor până la tehnologia de măsurare a vibrațiilor.Repere ale produsului:
· Achiziție de date sigură și autonomă
· Design compact și modular
· Funcții de monitorizare și automatizare
· Date combinate de proces și vibrații
· Intrări analogice universale cu precizie ridicată de măsurare
· Izolație galvanică peste canale
· Configurare și operare simplă și intuitivă
· Interfață Ethernet pentru operare online
· Interfață USB pentru citirea datelor
· Interfețe PROFIBUS (single sau redundante, conform PNO 2.212 V1.2)

 

· Achiziția și monitorizarea datelor de măsurare modulară
· Achiziția și preprocesarea datelor de proces
· Achiziție de date și diagnosticare defecțiuni
· Achiziția, procesarea și înregistrarea semnalelor PLC și fieldbus
· Dispozitiv de monitorizare a semnalelor de proces și vibrații
· Dispozitiv de automatizare pentru experimente și standuri de testare
· Dispozitiv de monitorizare de la distanță pentru instalații și mașini

I/O-uri și interfețe


Funcții de stocare a datelor:
Memoria de date integrată poate fi partiționată și declanșată pentru a permite utilizatorilor să-și salveze datele fie în mod continuu, fie în funcție de evenimentele specificate.O opțiune de glisare și plasare facilitează atribuirea canalelor conectate grupurilor de stocare/memorie.În același mod, utilizatorii pot salva date de pe canale virtuale - adică canale care extind funcționalitatea sistemelor de achiziție de date.

Software-ul ProfiSignal 20 este utilizat pentru citirea manuală și automată a datelor din memoria.Transferurile parțiale și complete de date din memoria loggerului de date pot fi efectuate și folosind un stick USB.

Stocarea redundantă în cadrul dispozitivului înseamnă că datele sunt securizate chiar și în cazul unei defecțiuni a computerului sau a rețelei;securitatea datelor este importantă și nu doar pentru conformitatea cu FDA21 CFR Part11.


Module I/O: Modularitate și scalabilitate:
Dispozitivele master și slave ProfiMessage pot fi echipate cu două module I/O identice sau diferite.Un singur dispozitiv master poate fi conectat cu până la 20 de dispozitive slave cu design similar de carcasă.
Schimbul de date între master și slave are loc printr-o magistrală de expansiune în timp real, folosind o tehnologie robustă dual-wire.Dispozitivele slave pot fi localizate și gestionate descentralizat de la un singur dispozitiv master.

Pentru ProfiMessage sunt disponibile șapte module I/O diferite.Fiecare dispozitiv master sau slave poate fi echipat cu două module I/O identice sau diferite.
Pentru procesarea numai semnalelor magistralei de câmp, dispozitivele master pot fi furnizate fără module I/O.ProfiMessage funcționează apoi ca un PLC data logger pentru detectarea defecțiunilor de proces și diagnosticare.Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!