Hamar Laser Mașină cu 5 axe și sistem de aliniere axului L-702SP

L-702SP este un sistem de aliniere puternic și versatil, proiectat pentru mașini-unelte cu 5 axe. Este ușor de configurat și utilizat, oferind o aliniere precisă și rapidă pentru o varietate de aplicații industriale. Sistemul utilizează un laser montat direct în axa de rotație și include o țintă cu 5 axe pentru măsurarea perpendicularității și dreptății. Cu rezoluție ultra-înaltă și software integrat, L-702SP asigură o aliniere precisă și îmbunătățește calitatea pieselor fabricate. Compatibil cu diverse tipuri de mașini, acest sistem este compact, robust și poate fi utilizat chiar și în spații restrânse.
 
Cod Produs: C724 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

L-702SP este un sistem avansat de aliniere proiectat pentru mașini-unelte cu 5 axe, oferind o soluție puternică și versatilă pentru alinierea precisă a acestora. Cu un design ingenios și tehnologie de vârf, acest sistem este ideal pentru o varietate de aplicații industriale.


Montat direct în axa de rotație, laserul L-702SP asigură o aliniere precisă, eliminând nevoia de ajustări complexe și timp consumat. Ținta cu 5 axe inclusă permite măsurarea perpendicularității și dreptății, asigurând rezultate precise și consistente într-un timp scurt.

Cu rezoluție ultra-înaltă și software avansat, L-702SP oferă date precise și detaliate de aliniere în timp real. Acest lucru îmbunătățește calitatea pieselor fabricate și reduce ratele de deșeuri, contribuind la eficiența și rentabilitatea procesului de producție.

Compact și robust, acest sistem poate fi utilizat în diverse medii de lucru, inclusiv în spații restrânse. Cu o baterie reîncărcabilă durabilă și funcționalități intuitive, L-702SP este ușor de configurat și utilizat, fiind potrivit pentru operatorii de toate nivelurile de experiență.

Indiferent de tipul de mașină-unelte sau aplicația specifică, L-702SP este alegerea ideală pentru alinierea precisă și eficientă a acestora. Fiabil și performant, acest sistem reprezintă o investiție valoroasă pentru orice operațiune de producție care vizează calitatea și eficiența maximă.
 
 1. Aliniere precisă a mașinii cu 5 axe: Sistemul este proiectat să asigure o aliniere precisă a mașinilor-unelte cu 5 axe, contribuind la îmbunătățirea calității și preciziei procesului de producție.
 2. Montare directă în axă: Laserul este montat direct în axa de rotație, facilitând procesul de aliniere și eliminând necesitatea ajustărilor complexe.
 3. Rezoluție ultra-înaltă: Cu o rezoluție ultra-înaltă de până la 0,00001 in. (0,00025 mm), sistemul oferă date precise și detaliate pentru o aliniere precisă și fiabilă.
 4. Software avansat: Software-ul integrat oferă afișaje mari, date în timp real și grafice ale axului, facilitând procesul de aliniere și interpretarea rezultatelor.
 5. Compatibilitate extinsă: Produsul este compatibil cu o varietate de mașini-unelte, inclusiv freze orizontale CNC, centre de prelucrare verticale și orizontale, polizoare cilindrice, mașini de turnat prin injecție și multe altele.
 6. Compact și robust: Cu dimensiuni compacte și o construcție robustă, sistemul poate fi utilizat în diverse medii de lucru și în spații restrânse.
 7. Ușor de utilizat: Cu funcționalități intuitive și o baterie reîncărcabilă durabilă, produsul este ușor de configurat și utilizat, fiind potrivit pentru operatorii de toate nivelurile de experiență.
 8. Eficiență sporită: Alinierea rapidă și precisă a mașinilor-unelte contribuie la creșterea eficienței și rentabilității procesului de producție, reducând timpul și costurile asociate ajustărilor manuale și erorilor de aliniere.
 
                                               

 1. Aliniere precisă a axelor: Sistemul permite alinierea precisă a axelor mașinii-unelte, asigurând că acestea sunt perfect paralele și perpendiculare pentru o prelucrare precisă a pieselor.
 2. Verificare rapidă și ușoară: Cu funcții intuitive și proceduri simplificate, sistemul permite operatorilor să efectueze verificări rapide și ușoare ale alinierii, reducând timpul necesar pentru setările inițiale.
 3. Măsurare în timp real: Produsul oferă date de aliniere în timp real, permitând operatorilor să monitorizeze și să ajusteze parametrii în timpul procesului de lucru pentru a asigura o aliniere precisă în tot momentul.
 4. Compatibilitate extinsă: Sistemul este compatibil cu o gamă largă de mașini-unelte și aplicații industriale, oferind flexibilitate în utilizare și adaptabilitate la diverse nevoi de producție.
 5. Software avansat: Software-ul integrat oferă funcționalități avansate de analiză și interpretare a datelor, inclusiv grafice detaliate și rapoarte de aliniere comprehensive.
 6. Baterie reîncărcabilă: Echipat cu o baterie reîncărcabilă, sistemul este portabil și poate fi utilizat în diverse medii de lucru fără a fi nevoie de o sursă de alimentare externă.
 7. Rezoluție înaltă: Cu o rezoluție ultra-înaltă, sistemul oferă măsurători precise și detaliate, contribuind la obținerea rezultatelor de înaltă calitate în procesul de producție.
 8. Afișaje intuitive: Afișajele intuitive și graficele color facilitează înțelegerea și interpretarea datelor de aliniere, permițând operatorilor să ia decizii informate pentru optimizarea procesului de producție.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!