Delphin Technology LogMessage 5000

LogMessage 5000 este un logger de date fiabil, cu izolare potențială, ce dispune de 16 intrări analogice universale pentru diverse tipuri de semnale. Cu intrări diferențiale de înaltă precizie și izolare galvanică, poate măsura semnale chiar și la tensiuni înalte între canale. Cu o capacitate de stocare generoasă și funcții extinse de monitorizare și alarmă, acest înregistrator de date este perfect pentru achiziționarea, monitorizarea, calcularea și stocarea datelor de măsurare într-un mod autonom și sigur. Este ușor de utilizat și poate fi conectat la rețea pentru configurare și transfer de date, iar opțional vine cu software-ul ProfiSignal 20 Go pentru evaluarea și analiza rapidă a datelor.
Cod Produs: C234 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)

    Descarca brosura aici

Achiziție de date autonomă și sigură:


Loggerul de date LogMessage 5000 poate fi utilizat universal, iar sistemul este intuitiv. În același timp, măsurătorile semnalelor cu potențial nu reprezintă o problemă. Intrările sunt proiectate pentru tensiuni deosebit de mari între canalele individuale. Achiziție de date autonomă și sigură LogMessage 5000 este echipat cu 16 intrări analogice universale. Intrările sunt proiectate pentru a face față tensiunilor înalte între canalele individuale. Prin urmare, LogMessage 5000 nu are nicio problemă la măsurarea semnalelor neizolate


                                            Fiecare LogMessage 5000 este disponibil opțional cu software-ul ProfiSignal 20 Go.
Funcționarea sa intuitivă permite utilizatorilor să achiziționeze și să evalueze cu ușurință și rapid datele de măsurare, fără a fi nevoie de învățare și familiarizare extinsă.Utilizatorii vor fi impresionați de gama de funcții ale sistemului.

Repere ale produsului:

 
 • Logger de date fiabil, inclusiv izolarea potențială
 • 16 intrări analogice universale pentru termocupluri, RTD-uri, semnale mV sau mA
 • Intrări diferențiale de înaltă precizie cu rezoluție de până la 24 de biți
 • Izolație galvanică, tensiuni de izolare de până la 650 V
 • Capacitate de stocare de până la 1 miliard de valori de măsurare (standard = 250 milioane)
 • Datele de măsurare prezentate ca tendințe și exportabile în format ASCII
 • Rentabilitate de investiție
 • Interfață LAN pentru configurare și transfer de date
 • Interfețe seriale, Modbus RTU și TCP/IP
 • O gamă de canale interne de calcul și logice
 • Funcții de monitorizare și alarmă

I/O-uri și interfețe:

 


 

Caracteristici generale:
·Înregistrarea datelor GPS și monitorizarea de la distanță
· Achiziția datelor de temperatură
· Achiziție de date autonomă și sigură
· Măsurare și testare independentă de PC
· Achiziție prin semnale universale ale senzorilor
· Testarea produselor, laborator, cercetare și dezvoltare
· Achiziție de date mobile
Repere ale produsului:

· Izolație galvanică ridicată
· Opțiuni de conectare universale
· Configurare ușoară
· Conexiune rapidă prin LAN
· Monitorizare fiabilă și alarmare
· Convertor A/D pe 24 de biți

Odată configurat, LogMessage poate funcționa independent și nu necesită suport pentru computer.Citirea datelor de configurare și măsurare are loc prin interfețe Ethernet sau USB.Dispozitivele LogMessage sunt, de asemenea, capabile să transfere date online pe un computer.Prin urmare, utilizatorii își pot folosi dispozitivul LogMessage ca dispozitiv de monitorizare fără costuri suplimentare.


 

Utilizare universală:
Intrările analogice ale LogMessage sunt izolate diferențial și galvanic unele de altele, precum și de sursa de alimentare.Prin urmare, buclele de pământ și senzorii neizolați nu prezintă probleme.Nu sunt necesare convertoare suplimentare.Acest lucru economisește costuri și crește foarte mult fiabilitatea.

Intrările analogice sunt universale și pot fi utilizate pentru semnale de tensiune și curent, precum și pentru termocupluri.Unele versiuni sunt capabile de conexiune RTD și sunt ideale pentru măsurarea temperaturii.Sunt disponibile și versiuni speciale, de exemplu pentru tensiuni de izolare de nivel înalt sau rate de eșantionare.

Dispozitivele LogMessage sunt echipate cu o serie de funcții interne de calcul, monitorizare și logice care sunt configurate ca canale software.Aceste canale procesează datele de măsurare online și le pun la dispoziție pentru vizualizare, stocare sau control.
Fie că este funcționare continuă, mașină sau monitorizare de la distanță, o versiune adecvată este disponibilă pentru fiecare domeniu de aplicare.

I/O-uri și interfețe:
 

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!