Hamar Laser Laser L-743

Sistemul de aliniere cu laser L-743 Ultra-Precision Triple Scan® de la Hamar Laser este un instrument avansat și ușor de utilizat, proiectat pentru a verifica și corecta geometria mașinilor și a altor echipamente industriale cu rapiditate și precizie extrem de ridicată. Cu funcții avansate și actualizări în timp real, acest sistem oferă o soluție completă pentru alinierea precisă într-o varietate de aplicații industriale.
 
Cod Produs: C735 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Sistemul de aliniere cu laser L-743 Ultra-Precision Triple Scan® de la Hamar Laser este un instrument avansat, proiectat pentru a simplifica și accelera procesul de aliniere pentru o varietate de aplicații industriale. Acest sistem combină precizia ridicată a laserului cu ușurința de utilizare, permițând utilizatorilor să verifice și să corecteze geometria mașinilor și a altor echipamente cu rapiditate și precizie.


Cu un design inteligent și funcții avansate, sistemul L-743 este capabil să măsoare și să corecteze planeitatea, perpendicularitatea și dreptatea suprafețelor într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria aerospațială, fabricarea mașinilor, construcții navale, prelucrarea materialelor plastice și multe altele.

                                  
 

Acest sistem oferă o serie de avantaje, inclusiv actualizări rapide în timp real pentru aliniere, măsurarea simultană a mai multor axe și o precizie extrem de ridicată. Cu un software puternic și interfețe wireless avansate, colectarea și analiza datelor devin rapide și ușoare.

În esență, sistemul L-743 reprezintă o soluție completă pentru alinierea precisă a mașinilor și echipamentelor industriale, oferind eficiență, precizie și fiabilitate într-un singur pachet integrat.

                                              
 1. Triplă scanare cu laser: Oferă trei avioane laser care se rotesc automat, asigurând cea mai precisă măsurare și corecție a geometriei.
 2. Planeitate extrem de precisă: Planul laser are o planeitate de 0,00003 in/ft (0,0025 mm/m), asigurând o măsurare precisă a suprafețelor.
 3. Capacitate de măsurare extinsă: Poate măsura și corecta erorile la distanțe de până la 100 de picioare (30,5 m).
 4. Tehnologie wireless avansată: Utilizează ținte fără fir cu rezoluție înaltă și comunicație radio de 2,4 GHz pentru o colectare rapidă și ușoară a datelor.
 5. Ușor de utilizat: Dispune de software intuitiv și interfețe wireless pentru o configurare și analiză rapidă a datelor.
 6. Versatilitate: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv aerospace, mașini-unelte, fabricație, construcții navale și multe altele.
 7. Precizie și eficiență: Oferă rezultate precise și rapide într-un singur pachet integrat, economisind timp și costuri în procesul de aliniere industrială.

 

 1. Precizie a planeității laserului:
  • Planeitate într-o măturare de 360º: 0,00003 in/ft (0,0025 mm/m)
  • Planeitate într-o măturare de 90º: 0,000015 in/ft (0,001 mm/m)
 2. Capacitatea de măsurare a alinierii:
  • Distanta de măsurare: Până la 100 de picioare (30,5 metri)
 3. Rezoluție a țintelor fără fir:
  • Țintă standard: A-1519 2,4ZB cu rezoluție de 0,0005 mm (0,00002 in)
  • Țintă opțională cu rezoluție mai mare: A-1520 2,4ZB cu rezoluție de 0,00025 mm (0,00001 in)
 4. Timp de configurare obișnuit:
  • 20 de minute sau mai puțin
 5. Precizie a nivelurilor de iluminare din spate:
  • 0,000018 in/ft (0,015 mm/m)
 6. Alimentare:
  • Poate fi alimentat cu baterie sau AC
 7. Software inclus:
  • Software de geometrie a mașinii-unelte pentru colectarea și analiza datelor de aliniere
  • Software Plane5 pentru măsurarea datelor planului XY, YZ și XZ

 • Scanare triplă automată: Oferă trei avioane laser care se rotesc continuu, permițând măsurarea și corectarea simultană a planeității, perpendicularității și dreptății suprafețelor.
 • Măsurare rapidă și precisă: Actualizări în timp real pentru alinierea rapidă și precisă a mașinilor, reducând timpul necesar pentru aliniere cu până la 70% în comparație cu metodele tradiționale.
 • Verificare simultană a mai multor axe: Măsoară cele trei axe principale ale unei mașini în același timp pentru planeitate, dreptate și perpendicularitate, reducând necesitatea mai multor setări și măsurători separate.
 • Versatilitate extinsă: Ideal pentru o varietate de aplicații industriale, inclusiv aerospace, fabricație, construcții navale și multe altele, datorită capacității sale de a măsura și corecta o gamă largă de erori de aliniere.
 • Software puternic de analiză: Include software intuitiv pentru colectarea și analiza datelor de aliniere, permițând utilizatorilor să interpreteze rapid rezultatele și să ia măsuri corective.
 • Interfețe wireless avansate: Folosește tehnologie wireless pentru colectarea datelor, eliminând necesitatea cablurilor și oferind o mai mare libertate de mișcare în timpul procesului de aliniere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!