Hamar Laser Laser L-742

Sistemul Laser L-742 Ultra-Precision Dual Scan® este o soluție avansată pentru alinierea rapidă și precisă a rulourilor și altor utilaje cu role. Cu două avioane laser cu rotație automată și caracteristici inteligente, acest sistem oferă precizie excepțională și versatilitate într-o varietate de aplicații industriale.
 
Cod Produs: C734 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Sistemul Laser L-742 Ultra-Precision Dual Scan® este o soluție avansată pentru alinierea rapidă și precisă a rulourilor și a altor utilaje cu role, precum și pentru diverse aplicații similare. Acest sistem inovator este proiectat pentru a oferi o aliniere rapidă și precisă, comparativ cu metodele tradiționale, economisind până la 70% din timpul necesar.


Cu două avioane laser cu rotație automată, sistemul poate fi configurat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale aplicației, fie cu două planuri laser verticale, fie cu un plan laser vertical și unul orizontal. Această versatilitate îl face ideal pentru o varietate de utilaje cu role, mașini de fabricare, alinierea fabricației și alte aplicații.


 

Sistemul oferă o precizie excepțională, cu avioane laser ultra-precise și planeitate de 0,5 secunde de arc într-o măturare de 360º și 0,25 secunde de arc într-o măturare de 90º. Această precizie permite măsurători și corecții precise ale aliniamentului.

Cu caracteristici inteligente, precum software-ul puternic de aliniere bazat pe Windows și interfețe wireless avansate, colectarea și analizarea datelor de aliniere devin rapide și ușoare. Sistemul este ușor de configurat și poate fi utilizat într-o varietate de aplicații din industria aerospațială, fabricare, construcții navale, control de calitate și multe altele.

Laserul L-742 Ultra-Precision Dual Scan® reprezintă o soluție de vârf pentru alinierea precisă și eficientă a diverselor utilaje și echipamente, oferind o combinație unică de viteză, precizie și versatilitate.

 1. Două avioane laser cu rotație automată: Oferă aliniere rapidă și precisă, cu posibilitatea de a configura două planuri laser verticale sau un plan laser vertical și unul orizontal.
 2. Precizie excepțională: Avioane laser ultra-precise cu o planeitate de 0,5 secunde de arc într-o măturare de 360º și 0,25 secunde de arc într-o măturare de 90º.
 3. Versatilitate: Potrivit pentru diverse aplicații, inclusiv alinierea utilajelor cu role, mașinilor de fabricare, alinierea fabricației și multe altele.
 4. Caracteristici inteligente: Include software puternic de aliniere bazat pe Windows și interfețe wireless avansate pentru colectarea și analizarea datelor de aliniere rapid și ușor.
 5. Ușor de configurat: Timpul obișnuit de configurare este de 15 minute sau mai puțin, facilitând utilizarea sistemului într-o varietate de medii industriale.
 

 1. Planeitate laser: 0,5 secunde de arc într-o măturare de 360º și 0,25 secunde de arc într-o măturare de 90º.
 2. Raza de operare: Până la 100 ft (30,5 m).
 3. Configurații disponibile:
  • 2 avioane laser verticale pentru alinierea rolei.
  • 1 plan laser vertical și 1 orizontal pentru măsurarea planeității, dreptății și perpendicularității.
 4. Niveluri de iluminare din spate precise: 3 secunde de arc (0,00018 in/ft sau 0,015 mm/m).
 5. Rezoluție a țintelor: Până la 0,00001 in. (0,00025 mm).
 6. Alimentare: Baterie sau AC.
 7. Timpul de configurare obișnuit: 15 minute sau mai puțin.
 8. Aplicații: Aerospațial, mașini de fabricare, alinierea fabricației, nivelare, mașini-unelte, materiale plastice, control de calitate, construcția de nave și multe altele.

 • Aliniere rapidă și precisă: Sistemul permite alinierea rapidă și precisă a rulourilor și a altor utilaje cu role, economisind timp și resurse.
 • Configurație versatilă: Poate fi configurat cu două avioane laser verticale sau cu un plan laser vertical și unul orizontal, adaptându-se nevoilor specifice ale aplicației.
 • Măsurători precise: Oferă măsurători precise ale planeității, dreptății, perpendicularității și altor aspecte ale utilajelor și suprafețelor.
 • Interfețe inteligente: Include software puternic de aliniere bazat pe Windows și interfețe wireless avansate pentru colectarea și analizarea rapidă și ușoară a datelor.
 • Ușurința de utilizare: Timpul obișnuit de configurare este redus, facilitând utilizarea sistemului într-o varietate de medii industriale.
 • Compatibilitatea cu diverse aplicații: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria aerospațială, fabricare, construcții navale, control de calitate și multe altele.
 • Funcții inteligente de analiză a datelor: Software-ul inclus permite înregistrarea și analiza rapidă a datelor de aliniere, facilitând luarea deciziilor informate și corectarea erorilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!