Hamar Laser Laser de precizie triplu L-733

Sistemul de aliniere cu laser L-733 Precision Triple Scan® este o soluție inovatoare și versatilă pentru alinierea precisă a mașinilor și a altor componente industriale. Cu tehnologia sa avansată și ușurința în utilizare, acest sistem oferă o precizie ridicată și eficiență într-o varietate de aplicații, de la mașini de prelucrare la fabricarea de componente aeronautice și multe altele.Top of Form

 
Cod Produs: C732 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Sistemul de aliniere cu laser L-733 Precision Triple Scan® de la Hamar Laser este un instrument inovator și versatil, proiectat pentru a simplifica și accelera procesul de aliniere într-o varietate de aplicații industriale. Acest sistem oferă o precizie ridicată și un nivel de flexibilitate care îl face potrivit pentru utilizare într-o gamă largă de medii de lucru.


Cu tehnologia sa avansată, L-733 poate măsura și corecta rapid geometria mașinii, asigurând alinierea precisă a diferitelor componente. Indiferent dacă este utilizat pentru alinierea mașinilor de tăiat cu laser sau jet de apă, pentru alinierea rolelor în fabrici de oțel sau textile sau pentru asamblarea și calibrarea mașinilor-unelte, acest sistem se evidențiază prin eficiența și ușurința sa în utilizare.

                                    

Beneficiind de un design compact și interfețe intuitive, L-733 este ușor de utilizat și poate fi configurat rapid pentru a începe lucrul. Software-ul puternic de aliniere bazat pe Windows permite colectarea și analizarea rapidă a datelor, facilitând procesul de diagnosticare și corectare a problemelor de aliniere.

Sistemul de aliniere cu laser L-733 Precision Triple Scan® este alegerea ideală pentru orice mediu de lucru care necesită aliniere precisă și eficientă, oferind o soluție completă și fiabilă pentru necesitățile dvs. de aliniere.

                                                                                                                                
 1. Tehnologie avansată: Sistemul utilizează tehnologie de vârf pentru a măsura și corecta rapid geometria mașinilor și a altor componente industriale.
 2. Precizie ridicată: Cu planeitate de precizie în măsurări de secunde de arc și toleranțe strânse, acest sistem asigură alinierea exactă necesară pentru aplicațiile industriale critice.
 3. Versatilitate: Este ideal pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv mașini de tăiat cu laser, mașini de tăiat cu jet de apă, alinierea rolelor și asamblarea mașinilor-unelte.
 4. Ușor de utilizat: Interfața intuitivă și software-ul puternic fac colectarea și analiza datelor de aliniere rapidă și ușoară, reducând timpul de inactivitate și costurile asociate.
 5. Configurare rapidă: Se poate configura și utiliza în câteva minute, asigurând eficiență maximă în mediul de lucru.
 6. Fiabilitate și durabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale dure, acest sistem oferă stabilitate și performanțe de lungă durată.
 7. Flexibilitatea datelor: Software-ul permite înregistrarea și analiza datelor în timp real, oferind o imagine completă și detaliată a alinierii mașinii sau componentei.

 1. Avioane laser: Dispune de 3 avioane laser cu rotație continuă, oferind o acoperire extinsă și precisă într-un domeniu de operare de 100 de picioare (aproximativ 30,5 metri) în rază.
 2. Precizie: Planeitatea avioanelor laser este de aproximativ .00012 in/ft (0,01 mm/m) într-o măturare de 180°/360° și .00006 in/ft (0,005 mm/m) într-o măturare de 90º.
 3. Configurație și ajustare: Include o bază de reglare a înclinării, rostului și rotirii (medie), facilitând alinierea planurilor laser paralele cu punctele de referință.
 4. Rezoluție a țintelor: Utilizează ținte wireless de înaltă rezoluție (cum ar fi A-1519-2.4ZB și A-1520-2.4ZB), cu o gamă de măsurare de ±0,55 inchi (±14 mm) și rezoluție de până la 0,00002 inchi (0,0005 mm).
 5. Software de analiză: Dispune de software puternic de analiză a culorilor, planeității și perpendicularității 3D, cum ar fi Plane5 sau Machine Tool Geometry, pentru colectarea, înregistrarea și analiza datelor în timp real.
 6. Durabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale dure, oferind stabilitate și fiabilitate pe termen lung.
 7. Alimentare: Poate fi alimentat atât cu baterie, cât și cu curent alternativ (AC), oferind flexibilitate în utilizare.

 

 1. Măsurare rapidă și precisă: Sistemul permite măsurarea rapidă și precisă a geometriei mașinilor și a altor componente industriale, reducând timpul de inactivitate și creșterea eficienței operaționale.
 2. Aliniere automată a avioanelor laser: Avioanele laser se rotesc automat, facilitând nu doar măsurarea, ci și corectarea erorilor de aliniere într-un timp mult mai scurt decât metodele convenționale.
 3. Versatilitate în aplicații: Este ideal pentru o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv mașini de tăiat cu laser și cu jet de apă, alinierea rolelor și asamblarea mașinilor-unelte.
 4. Interfață intuitivă și software puternic: Software-ul de aliniere bazat pe Windows și interfețele wireless avansate fac colectarea și analizarea datelor de aliniere rapidă și ușoară.
 5. Configurare simplificată: Se poate configura rapid și ușor, iar datele sunt actualizate în timp real, permițând urmărirea și ajustarea valorilor de aliniere pe măsură ce mașina este reglată.
 6. Fiabilitate și durabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale dificile, sistemul oferă stabilitate și performanță de lungă durată.
 7. Alimentare flexibilă: Poate fi alimentat atât cu baterie, cât și cu curent alternativ (AC), oferind flexibilitate în utilizare, inclusiv în medii în care sursa de alimentare este limitată.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!