Hamar Laser Laser de precizie dual L-732

Sistemul de aliniere laser L-732 Precision Dual Scan® de la Hamar Laser este o soluție avansată pentru alinierea rapidă și precisă a utilajelor cu role. Cu două avioane laser și o precizie remarcabilă, acest sistem este ideal pentru diverse aplicații industriale, facilitând identificarea și corectarea rapidă a erorilor de aliniere. Versatilitatea sa îl face potrivit pentru o gamă largă de industrii, contribuind la îmbunătățirea eficienței și calității în procesele de producție.
 
Cod Produs: C731 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Sistemul de aliniere laser L-732 Precision Dual Scan® de la Hamar Laser este o soluție avansată pentru alinierea rapidă și precisă a diverselor utilaje cu role, precum mașinile de formare a rulourilor și presele de imprimare. Acest sistem oferă două avioane laser cu rotație automată, care pot fi configurate în diferite moduri pentru a se potrivi nevoilor specifice ale utilizatorului.


Cu o precizie remarcabilă, sistemul L-732 poate măsura și corecta rapid geometria mașinilor, fiind ideal pentru diverse aplicații industriale. Cu ajutorul acestui sistem, erorile de aliniere pot fi identificate și corectate într-un timp mult redus față de metodele tradiționale, facilitând astfel eficiența și precizia în procesele de producție.

Datorită versatilității sale, acest sistem poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria aeronautică, producția de echipamente industriale, fabricarea materialelor plastice și multe altele. Cu capacități de măsurare și corectare a diverselor aspecte ale geometriei mașinilor și suprafețelor, sistemul L-732 este un instrument valoros pentru îmbunătățirea calității și eficienței în diverse industrii.

                                               
 1. Precizie remarcabilă: Avioane laser cu o precizie de 2 secunde de arc în măsurarea planeității și dreptății.
 2. Configurații flexibile: Poate fi configurat cu două planuri laser verticale sau un plan laser orizontal și unul vertical, adaptându-se diferitelor aplicații.
 3. Viteza și eficiența: Aliniază utilajele cu role cu până la 70% mai rapid decât metodele tradiționale.
 4. Versatilitate extinsă: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria aeronautică, producția de echipamente industriale și fabricarea materialelor plastice.
 5. Ușor de utilizat: Software puternic bazat pe Windows, combinat cu interfețe wireless avansate, pentru colectarea și analizarea rapidă a datelor de aliniere.
 6. Rezoluție ridicată: Folosește ținte fără fir cu rezoluție de până la 0,00002 in. (0,0005 mm), asigurând măsurători precise.
 7. Durabil și stabil: Construit pentru stabilitate și durabilitate în mediile industriale exigente.
 8. Timp redus de configurare: Necesită doar 15 minute sau mai puțin pentru configurare, maximizând timpul de producție.
 
                             

 1. Precizie a avioanelor laser:
  • Planeitate: 2 secunde de arc (0,00012 in/ft sau 0,01 mm/m) într-o măturare de 180º/360º și 1 secundă de arc (0,00006 in/ft sau 0,005 mm/m) într-o măturare de 90º.
  • Pătrat între avioane: 2 secunde de arc (0,00012 in/ft sau 0,01 mm/m).
 2. Configurații disponibile:
  • 2 planuri laser verticale sau
  • 1 plan laser orizontal și 1 vertical.
 3. Rază de operare a avioanelor laser: 100 ft (30,5 metri).
 4. Niveluri de iluminare din spate precise: 3 secunde de arc (0,00018 in/ft sau 0,015 mm/m), cu posibilitate de upgrade la flacoane de nivel Split-Prism pentru precizie la 0,00006 in/ft (0,005 mm/m).
 5. Tipuri de ținte disponibile:
  • Ținte fără fir cu o singură axă (A-1519-2.4ZB) cu rezoluție de 0,00002 in. (0,0005 mm).
  • Ținte wireless de înaltă precizie (A-1520-2.4ZB) cu rezoluție de 0,00025 mm (0,00001 inchi).
 6. Alimentare: Baterie sau AC.
 7. Timp de configurare obișnuit: 15 minute sau mai puțin.

 • Aliniere rapidă și precisă: Sistemul permite alinierea rapidă și precisă a utilajelor cu role și a altor aplicații similare, cu o precizie remarcabilă.
 • Configurații flexibile: Poate fi configurat cu două planuri laser verticale sau cu un plan laser orizontal și unul vertical, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărei aplicații.
 • Viteza și eficiența: Oferă aliniere cu până la 70% mai rapidă decât metodele tradiționale, maximizând eficiența procesului de aliniere.
 • Versatilitate extinsă: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv în industria aeronautică, fabricarea echipamentelor industriale și producția de materiale plastice.
 • Ușor de utilizat: Beneficiază de un software puternic bazat pe Windows și de interfețe wireless avansate, care facilitează colectarea și analiza rapidă a datelor de aliniere.
 • Rezoluție ridicată: Folosește ținte fără fir cu rezoluție de până la 0,00002 in. (0,0005 mm), asigurând măsurători precise și fiabile.
 • Durabilitate și stabilitate: Construit pentru a rezista în medii industriale exigente, asigurând stabilitate și durabilitate pe termen lung.
 • Timp redus de configurare: Necesită doar 15 minute sau mai puțin pentru configurare, minimizând timpul de inactivitate și maximizând timpul de producție.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!