Hamar Laser Laser de nivelare ultra-precizie L-740

Sistemul laser de nivelare ultra-precizie L-740 de la Hamar Laser este o soluție avansată și versatilă pentru măsurarea și ajustarea nivelului, planarității și dreptății suprafețelor. Cu un design inovator și tehnologie de vârf, acest sistem oferă utilizatorilor o modalitate rapidă, precisă și ușor de utilizat pentru alinierea diverselor echipamente și suprafețe în diferite aplicații industriale și de construcții.
 
Cod Produs: C733 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Sistemul laser de nivelare ultra-precizie L-740 de la Hamar Laser este o soluție avansată pentru măsurarea și ajustarea nivelului, planarității și dreptății suprafețelor. Cu un design inovator și tehnologie de vârf, acest sistem oferă utilizatorilor o modalitate eficientă și precisă de a alinia diverse echipamente și suprafețe într-un timp mai scurt decât metodele tradiționale.


Prin utilizarea unui plan laser extrem de plat și a unor ținte fără fir de înaltă rezoluție, sistemul L-740 permite măsurători în timp real și corecții rapide pentru a elimina erorile de aliniere. Cu capacități versatile, poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv alinierea interioară a aeronavelor, nivelarea diferitelor tipuri de mașini și echipamente industriale, precum și în construcții navale sau în industria agricolă.


Software-ul puternic Plane5 facilitează colectarea și analiza datelor de aliniere, iar procedura simplă de utilizare a sistemului permite efectuarea măsurătorilor și ajustărilor cu un singur tehnician, comparativ cu metodele tradiționale care necesită adesea doi operatori.

Sistemul L-740 reprezintă o soluție completă și eficientă pentru măsurarea și ajustarea nivelului și planarității într-o varietate de aplicații industriale și de construcții, oferind precizie, ușurință în utilizare și eficiență sporită.
 1. Planeitate extrem de precisă: Planul laser rotativ continuu oferă o planeitate de .00003 in/ft într-o măturare de 180/360º și .000015 in/ft într-o măturare de 90º.
 2. Laser cu diodă cu rotație continuă: Cu o rază de operare de 100 ft (30,5 m), asigură acoperirea eficientă a suprafețelor mari.
 3. Configurare rapidă: Se poate configura în doar 10 minute, facilitând utilizarea și economisind timpul de pregătire.
 4. Utilizare ușoară: Folosește ținte fără fir cu rezoluție ridicată și comunicare radio fără fir „Zigbee” de 2,4 GHz, facilitând colectarea datelor în timp real și remedierea erorilor fără a schimba configurația.
 5. Fiole cu nivel iluminate: Fiolele cu nivel de precizie iluminate din spate asigură o aliniere precisă și ușurință în utilizare.
 6. Upgrade disponibil: Opțiunea de upgrade la L-740SP Split-Prism Levels pentru o precizie de 1 secundă de arc.
 7. Versatilitate: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv alinierea și nivelarea mașinilor, fabricarea, industria agricolă și multe altele.
 8. Software puternic: Software-ul Plane5 bazat pe Windows 7/8/10 permite înregistrarea și analizarea rapidă a datelor de aliniere.

 1. Precizie a planeității:
  • .00003 in/ft (0,0025 mm/m) într-o măturare de 180/360º.
  • .000015 in/ft (0,001 mm/m) într-o măturare de 90º.
 2. Rază de operare a laserului: 100 ft (30,5 m).
 3. Configurare: Se poate realiza în doar 10 minute.
 4. Ținte fără fir:
  • Modelul A-1519-2.4ZB cu rezoluție de 0,0005 mm (0,00002 inchi).
  • Interval de măsurare de ± 0,55 inchi (± 14 mm).
 5. Citire PDA:
  • Modelul R-1357-2.4ZB afișează date pentru până la 5 ținte simultan.
 6. Fiole cu nivel iluminate:
  • Precizie de .00018 in/ft (0,015 mm/m).
 7. Opțiune de upgrade: L-740SP Split-Prism Levels pentru o precizie de 1 secundă de arc.
 8. Alimentare:
  • Poate fi alimentat fie de la un adaptor de curent alternativ, fie de la un acumulator.
 9. Software:
  • Plane5 bazat pe Windows 7/8/10 pentru înregistrarea și analiza datelor de aliniere.

 

 • Nivelare rapidă și precisă: Sistemul permite alinierea rapidă și precisă a diferitelor suprafețe și echipamente industriale.
 • Planeitate ultra-precisă: Cu un plan laser extrem de plat, sistemul oferă măsurători precise ale planeității suprafețelor.
 • Configurare simplă: Sistemul poate fi configurat rapid, în doar câteva minute, fără necesitatea unor proceduri complexe.
 • Utilizare ușoară: Interfața intuitivă și designul ergonomic facilitează utilizarea sistemului chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.
 • Monitorizare în timp real: Utilizarea țintelor fără fir și a cititorului PDA permite monitorizarea și ajustarea în timp real a alinierii și nivelării.
 • Compatibilitate versatilă: Sistemul poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, incluzând industria manufacturieră, construcțiile, agricultura și multe altele.
 • Upgrade opțional: Există opțiuni de upgrade disponibile pentru a îmbunătăți și extinde funcționalitatea sistemului în conformitate cu nevoile specifice ale utilizatorului.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!