Hamar Laser Laser de nivelare de precizie L-730

Sistemul laser de nivelare de precizie L-730 de la Hamar Laser este o soluție avansată pentru măsurarea și ajustarea nivelării, planeității și dreptății suprafețelor în diverse industrii. Cu un plan laser rotativ automat și capacitatea de a utiliza mai multe ținte fără fir, acest sistem oferă ajustări rapide și precise, economisind timp și eliminând erorile de aliniere. Versatilitatea sa îl face ideal pentru o gamă largă de aplicații, de la fabricația de aeronave până la controlul de calitate în construcții navale.
 
Cod Produs: C730 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Sistemul laser de nivelare de precizie L-730 de la Hamar Laser este un instrument sofisticat, proiectat pentru a măsura și ajusta nivelarea, planeitatea și dreptatea suprafețelor cu o precizie extraordinară. Acest sistem este remarcat pentru eficiența sa în alinierea echipamentelor și mașinilor, fiind utilizat într-o gamă largă de industrii, de la fabricația de aeronave până la prelucrarea lemnului și controlul de calitate.


Cu un plan laser rotativ automat și capacitatea de a utiliza mai multe ținte fără fir, acest sistem permite ajustări rapide și precise, economisind timp și eliminând erorile de aliniere. Sistemul este echipat cu fiole încorporate pentru a asigura o nivelare precisă și dispune de un software puternic pentru înregistrarea și analizarea datelor de aliniere.

Cu o rază de acțiune extinsă și capacitatea de a măsura multiple suprafețe simultan, acest sistem este extrem de versatil și poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, de la fabricația de aeronave la controlul de calitate în construcții navale. Este o soluție inteligentă și eficientă pentru măsurarea și ajustarea precisă a nivelării și planeității în diverse medii industriale.
 
 1. Precizie excepțională: Planul laser rotativ automat oferă o precizie remarcabilă în măsurătorile de nivelare și planeitate, cu o toleranță de .00012 in/ft. (0,01 mm/m) într-o măturare de 180°/360° și .00006 in/ft. (0,005 mm/m) într-o măturare de 90º.
 2. Rapiditate în aliniere: Sistemul poate alinia centrele mari de prelucrare cu până la 70% mai rapid decât metodele tradiționale sau interferometrele, sporind eficiența și productivitatea.
 3. Ușurință de utilizare: Dispune de mai multe ținte fără fir cu o rază mare de acțiune, oferind date de aliniere în timp real și facilitând corectarea erorilor fără modificări ale configurației.
 4. Versatilitate: Este capabil să efectueze măsurători de planeitate, dreptate, nivelare și paralelism pentru aproape orice suprafață orizontală sau verticală, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații industriale.
 5. Software puternic: Sistemul este echipat cu software-ul Plane5 bazat pe Windows, care simplifică și eficientizează colectarea și analiza datelor de aliniere.
 6. Configurare rapidă: Poate fi configurat în doar 10 minute, asigurând o pornire rapidă și o funcționare eficientă.
 7. Fiole de nivel încorporate: Dispune de fiole cu nivel de precizie iluminate din spate, cu o precizie de .00018 in/ft. (0,015 mm/m), pentru asigurarea unei nivelări precise.
 8. Compatibilitate: Poate fi utilizat cu un adaptor de curent alternativ sau un acumulator, oferind flexibilitate în alimentare.
 
                                        

 • Nivelare precisă: Sistemul permite nivelarea precisă a suprafețelor, asigurând uniformitatea și planaritatea acestora.
 • Planeitate: Cu ajutorul planului laser rotativ automat, sistemul poate măsura și ajusta planeitatea suprafețelor, eliminând orice deviere sau inegalitate.
 • Dreptate: Funcția de dreptate permite alinierea axelor mașinilor sau a altor componente pentru a asigura mișcări fluide și precise în procesele de producție.
 • Măsurători simultane: Sistemul poate măsura mai multe suprafețe sau puncte simultan, sporind eficiența și accelerând procesul de ajustare.
 • Software de analiză: Este echipat cu software-ul Plane5 bazat pe Windows, care permite înregistrarea și analiza rapidă a datelor de aliniere, oferind un raport detaliat al măsurătorilor.
 • Compatibilitate wireless: Utilizează ținte fără fir cu o singură axă și cititor wireless pentru comunicare fără fir, facilitând procesul de măsurare și ajustare fără cabluri inutile.
 • Configurare simplificată: Sistemul poate fi configurat rapid și ușor în doar câteva minute, asigurând o operație rapidă și fără probleme.
 • Alimentare flexibilă: Poate fi alimentat fie de la rețeaua electrică, fie de la acumulator, oferind o flexibilitate sporită în utilizare.

 

 1. Precizie de nivelare:
  • Planeitate: .00012 in/ft. (0,01 mm/m) într-o măturare de 180°/360° și .00006 in/ft. (0,005 mm/m) într-o măturare de 90º.
  • Fiole de nivel încorporate cu precizie: .00018 in/ft. (0,015 mm/m).
 2. Rază de operare a laserului: 100 ft. (30,5 m).
 3. Configurare rapidă: Poate fi configurat în doar 10 minute.
 4. Ținte fără fir:
  • Utilizează ținte wireless cu o singură axă A-1519-2.4ZB cu rezoluție de 0,0005 mm (0,00002 inchi) și interval de măsurare de +/-.55 inchi (+/-14 mm).
  • Citirea PDA R-1357-2.4ZB afișează date pentru până la 5 ținte A-1519-2.4ZB simultan.
 5. Fiole de nivel încorporate: Dispune de 2 fiole de nivel încorporate cu o precizie de .00016 in/ft. (0,015 mm/m).
 6. Software: Vine echipat cu software-ul Plane5 bazat pe Windows 7/8/10 pentru înregistrarea și analizarea rapidă a datelor de planeitate.
 7. Compatibilitate: Poate fi alimentat fie de la rețeaua electrică, fie de la acumulator.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!