Broadsens Placă achiziție de măsurare grosime cu ultrasunete multicanal - UT200S

UT200S este un indicator de grosime cu ultrasunete multicanal, dezvoltat de Broadsens pentru măsurarea precisă și neinvazivă a grosimii unei game variate de structuri. Echipat cu patru canale și tehnologie avansată, acest instrument permite măsurători paralele rapide și exacte, fiind ideal pentru inspecții industriale și monitorizarea grosimii în diverse aplicații. Cu funcții de control și analiză avansate, precum și suport pentru conectarea mai multor unități, UT200S oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru cerințele de măsurare a grosimii în medii industriale variate.

Cod Produs: C177 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)

    Descarca brosura aici

UT200S este un instrument avansat de măsurare a grosimii cu ultrasunete, conceput pentru a oferi o soluție precisă și eficientă pentru măsurarea grosimii unei game variate de structuri. Acest dispozitiv este echipat cu patru canale care permit măsurarea grosimii în mod simultan, permițând astfel o inspecție rapidă și precisă.

Prin utilizarea tehnologiei cu ultrasunete, UT200S oferă o metodă neinvazivă de măsurare a grosimii, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat într-o varietate de aplicații fără a afecta integritatea structurii. Acest aspect este deosebit de util în inspecțiile pe bază de roboți ale tuburilor cazanului, țevilor, containerelor mari și a altor componente critice.

Instrumentul este proiectat să ofere flexibilitate în utilizare, putând fi configurat pentru a măsura în modul prim eco, modul eco-eco sau echo-II, în funcție de cerințele specifice ale aplicației. De asemenea, UT200S este echipat cu funcții avansate de control și analiză, permițând utilizatorilor să ajusteze parametrii și să analizeze datele în timp real pentru a obține rezultate precise și fiabile.

Software-ul BroadMTM furnizat împreună cu UT200S facilitează controlul la distanță al dispozitivului prin intermediul unei interfețe de rețea, oferind utilizatorilor posibilitatea de a gestiona și analiza datele în mod eficient. De asemenea, dispozitivul suportă conectarea mai multor unități UT200S pentru a extinde capacitatea de măsurare și pentru a satisface cerințele aplicațiilor complexe.
Construit pentru performanță și fiabilitate, UT200S este o soluție ideală pentru inspecția și monitorizarea grosimii în diverse medii și aplicații industriale. Cu o gamă largă de caracteristici și funcționalități avansate, acest instrument este proiectat să ofere performanță superioară și rezultate precise într-o varietate de scenarii de utilizare.
Top of Form

 UT200S vine cu opțiunea de placă OEM sau opțiunea inclusă. Mai multe UT200S pot fi conectate pentru a oferi măsurare paralelă a grosimii pentru roboți sau inspecția pe linia de producție a diferitelor structuri.
 

Software de control de la distanță ușor de utilizat

UT200S poate fi controlat de la distanță prin interfața de rețea prin software-ul BroadMTM . Software-ul BroadMTM controlează instrumentele de grosime cu ultrasunete prin interfața de rețea (cu fir sau fără fir). Câștigul fiecărui canal poate fi configurat manual individual. Fiecare canal poate fi pornit și oprit. Viteza undei poate fi reglată manual. Când utilizați modul prim echo, întârzierea sondei poate fi, de asemenea, configurată. Fișierul de date poate fi transferat pe PC-ul de control pentru revizuire și analiză. Datele pot fi exportate cu ușurință. Datele istorice și forma de undă pot fi, de asemenea, revizuite. Semnalele pot fi mărite/depărtate pentru a verifica modelele. UT200S poate fi folosit și pentru inspecție în structuri prin verificarea semnalelor de răspuns. Defectele de sudură, defectele îmbinărilor de lipit, șuruburile și piulițele sparte pot fi detectate cu ușurință cu ajutorul analizei formei de undă.

Software-ul BroadMTM are și caracteristica ferestrei de analiză, în care utilizatorul poate defini punctul de analiză interesat și punctul final al răspunsului ultrasonic. Această caracteristică este utilă în special pentru măsurători scufundate în apă sau alte aplicații complicate. Cu fereastra de analiză, utilizatorul poate ignora unele straturi ale materialelor setând fereastra de analiză în afara răspunsului materialelor neinteresateUT200S este controlat prin interfața de rețea TCP/IP. Mai multe UT200S pot fi combinate pentru a oferi următoarele instrumente de măsurare a grosimii cu ultrasunete multicanal: 4 canale. 8 canale. 12 canale. 16 canale. 20 de canale. 24 de canale

 

  

 1. Număr de canale: Dispune de patru canale pentru măsurători simultane și eficiente.
 2. Frecvență: Utilizează o frecvență de 5 MHz pentru măsurători precise.
 3. Interval de măsurare: Poate măsura grosimi între 2 mm și 150 mm, extensibilă până la 250 mm.
 4. Viteză a undei ultrasonice: Permite reglarea vitezei undei între 1.000 și 9.999 m/s.
 5. Rezoluție: Oferă o rezoluție de măsurare de 0,001 mm, asigurând precizie în rezultate.
 6. Moduri de măsurare: Suportă moduri de măsurare precum primul eco, eco-eco și echo-II, pentru adaptabilitate în diferite scenarii de utilizare.
 7. Stocare date: Dispune de un card SD standard de 32 GB pentru stocarea și gestionarea datelor.
 8. Afisare în timp real a formei de undă: Oferă capacitatea de a vizualiza forma de undă în timp real, facilitând analiza datelor.
 9. Suport pentru metoda echo-echo: Pentru a pătrunde vopseaua de protecție și a obține măsurători precise.
 10. Interfață: Conectivitate prin protocol Ethernet UDP, asigurând comunicare eficientă și stabilă.
 11. Alimentare: Dispune de o alimentare izolată pentru performanță ridicată, cu tensiune de intrare între 9-18V DC sau 110V/220V AC cu adaptor de alimentare.
 12. Consum de energie: Consumă 0,8A @12V, asigurând eficiență energetică.
 13. Dimensiuni și specificații fizice: Placă OEM de dimensiuni 122 x 106 x 29 mm, cu opțiunea de carcasă opțională.
 14. Condiții de funcționare: Poate funcționa într-o gamă largă de temperaturi, între -30 și 65 de grade Celsius, și cu o umiditate de operare între 10% și 90% RH.

 1. Tip de instrument: Indicator de grosime cu ultrasunete multicanal.
 2. Număr maxim de canale: 24 canale, cu opțiunea de grupare a mai multor unități.
 3. Frecvență a undei ultrasonice: 5 MHz.
 4. Interval de măsurare standard: 2 mm - 150 mm, cu posibilitatea de extindere până la 250 mm.
 5. Precizie a măsurătorii: ±0,05 mm.
 6. Tehnologie de măsurare: Folosește tehnici avansate precum primul-reflectie, eco-eco și echo-II.
 7. Capacitate de stocare a datelor: Card SD standard de 32 GB pentru păstrarea înregistrărilor.
 8. Interfață de comunicare: Protocol Ethernet UDP pentru conectivitate rapidă și stabilă.
 9. Alimentare: Alimentare izolată, cu posibilitate de intrare între 9-18V DC sau 110V/220V AC cu adaptor de alimentare.
 10. Consum de energie: 0,8A @12V, asigurând eficiență energetică.
 11. Dimensiuni fizice: Placă OEM de dimensiuni 122 x 106 x 29 mm, cu opțiunea de carcasă opțională.
 12. Temperatură de operare: Poate funcționa într-o gamă largă de temperaturi, de la -30°C până la 65°C.
 13. Umiditate de operare: 10% până la 90% RH, făcându-l potrivit pentru medii variate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!