Delphin Technology Expert Vibro

Expert Vibro este un dispozitiv de monitorizare a vibrațiilor de înaltă performanță dezvoltat de firma Delphin Technology. Acest echipament este destinat supravegherii și analizei vibrațiilor mașinilor și instalațiilor industriale, având capacitatea de a detecta condiții precum dezechilibru, aliniament defectuos, uzură și alte anomalii mecanice care ar putea duce la defecțiuni.
Cod Produs: C31 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca manualul de utilizare aici

Expert Vibro este dispozitivul destinat capturării de semnale transitorii și vibrații. Cea mai recentă tehnologie procesorală, bazată pe FPGAs puternice, permite procesarea sincronă a 4, 8, 12 sau 16 canale la rate de eșantionare de până la 50 kHz pe canal, ocupând un spațiu minim. Convertorii A/D de 24 de biți asigură o precizie ridicată.

Măsurarea vibrațiilor - Compact, inteligent și rapid

Cu dispozitivul său Expert Vibro, Delphin Technology a combinat cu succes prelucrarea funcțiilor complexe cu niveluri ridicate de flexibilitate într-un sistem ușor de utilizat. Sistemele de măsurare a vibrațiilor pot fi acum utilizate acolo unde anterior erau economic inabordabile. Dispozitivul este echipat cu un procesor puternic, dual core FPGA bazat pe tehnologia ARM, oferind utilizatorilor rezerve ample de putere de procesare.

Utilizatorii pot comuta între măsurarea tensiunii, senzorii IEPE sau senzorii de vibrații a arborelui. Comparatoarele integrate și intrările digitale permit declanșarea flexibilă. Datele de măsurare sunt monitorizate "pe loc", cu ieșiri digitale care sunt comutate în milisecunde în cazul încălcării valorilor limită.

Vibrațiile furnizează informații despre starea rulmenților, arborilor și a mașinărilor și, în general, au un efect major asupra nivelurilor de calitate în procesele de producție. Prin urmare, acestea ar trebui să fie adunate continuu, evaluate inteligent și condensate în date semnificative pentru monitorizare. În situații critice, mașinăria trebuie oprită imediat, într-un interval foarte scurt de câteva milisecunde.

Expert Vibro combină cerințele și funcționarea sistemelor moderne de măsurare a vibrațiilor într-un dispozitiv extrem de compact. Alte sisteme de obicei necesită echipamente multiple. Măsurarea vibrațiilor este simplificată cu Expert Vibro. Instalarea sistemului și familiarizarea sunt rapide, astfel încât utilizatorii pot începe imediat prelucrarea datelor lor.

Expert Vibro oferă utilizatorilor funcții de analiză și monitorizare, procesare inteligentă a semnalului, capacitate de stocare a datelor independent și conexiuni versatile de tip fieldbus.toate într-un singur dispozitiv. Încă de la început, utilizatorii economisesc costuri și evită problemele enervante de interfață.

Deosebit de avantajos, este sistemul modular pentru prelucrarea semnalului cu o gamă de funcții de preprocesare. Filtrele, precum cele de tip 'high', 'low', sau 'bandpass' cu rectificatoare, integratoare, diferențiatoare sau decimatoare pot fi selectate pentru a compune o secvență de preprocesare.

Multiple secvențe de preprocesare pot rula în paralel pentru a evalua un semnal de intrare. Acest lucru le oferă utilizatorilor un nivel deosebit de înalt de flexibilitate.

Semnalele nepriodice, precum cele din diagnosticarea defecțiunilor, pot fi analizate precis folosind Expert Vibro. În modul de eșantionare continuă, chiar și cele mai mici neregularități sunt înregistrate.

Expert Vibro măsoară, monitorizează și înregistrează în mod complet independent. Expert Vibro este echipat cu propria capacitate de stocare internă a datelor, ceea ce îl face deosebit de fiabil și sigur.
 • 4, 8, 12, 16 intrări analogice sincrone, rata de eșantionare de 50 kHz pe canal, senzori IEPE, mV, mA selectabili prin software
 • Comparatoare integrate pentru senzorii KeyPhasor®
 • Până la 14 GB memorie de înregistrare de date
 • 4 intrări digitale pentru măsurarea frecvenței de până la 1 MHz
 • 4 iesiri analogice pentru monitorizare
 • 8 iesiri digitale
 • Afișaj pentru citirea datelor la fața locului
 • Borne cu șuruburi conectabile, montare pe șină DIN

Intrări și ieșiri universale și monitorizare sigură
Expert Vibro este echipat cu 4, 8, 12 sau 16 intrări analogice sincrone, cu rate de eșantionare de până la 50kHz pe canal. Utilizează un convertor A/D de 24-Bit pentru a garanta măsurători de înaltă precizie. Canalele sunt izolate galvanic unele față de altele, prevenind astfel orice interferențe transversale între canale.
Comparatori integrați și intrări digitale permit declanșarea flexibilă. Datele de măsurare sunt monitorizate „în timp real” cu până la 8 ieșiri digitale ce pot fi comutate în milisecunde în cazul depășirii valorilor limită.
Canale de software sunt disponibile pentru a grupa sistematic depășirile valorilor limită în alarme colective. În loc de a utiliza ieșiri digitale, alarmele pot fi de asemenea procesate prin intermediul interfețelor de fieldbus. Valorile caracteristice sau semnalele brute temporale de la intrările analogice pot fi transmise la două ieșiri analogice.


Analiză modular
Canalele software versatile permit dispozitivului Expert Vibro să efectueze analize complexe și sarcini de monitorizare. Toate valorile caracteristice relevante sunt obținute din spectre și semnale de timp.
Spectrele sunt calculate în timp real (FFT) și salvate împreună cu semnalele de timp și valorile caracteristice. Utilizatorii pot determina modular funcțiile de analiză necesare pentru anumite canale. Funcțiile includ filtre de înaltă, joasă și bandă trecătoare, integratoare, algoritmi FFT și multe altele.
Monitorizarea vibrațiilor armonice este o cerință tipică. Măsurarea fazei oferă valorile caracteristice necesare. Se pot calcula, de asemenea, armonice impare, cum ar fi frecvența de trecere a palelor. Pentru a monitoriza benzile de frecvență, se evaluează caracteristicile înguste de bandă adaptabile la viteză. Astfel de caracteristici includ frecvența principală și amplitudinea RMS (rădăcina medie pătratică) sau maximă a unei benzi.


Canale software pentru flexibilitate
Expert Vibro este dotat cu funcții avansate de prelucrare a semnalelor. Acestea pot fi grupate sub denumirea de "canale software". Canalele software permit utilizatorilor să configureze cu ușurință funcții precum monitorizarea valorilor limită, integrarea ori calculele realizate în timp real. Chiar și utilizatorii fără experiență în programare pot genera și implementa propriile sisteme de monitorizare și de înregistrare a datelor.
Sistemul modular este bine pus la punct și foarte apreciat. Canalele software sunt create și configurate prin simpla utilizare a mouse-ului, apoi rulează independent în cadrul dispozitivului. Fiecare canal software dispune de una sau mai multe intrări și o ieșire și sunt ușor de interconectat între ele. Astfel, chiar și sarcinile complexe devin ușor de procesat. Toate funcțiile sunt prelucrate independent de un procesor intern puternic, care asigură funcționarea fiabilă a dispozitivului Expert Vibro.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!