Delphin Technology Energy management

ProfiSignal 20 este un software profesional de gestionare a datelor energetice, conceput pentru a ajuta companiile să gestioneze eficient și economic utilizarea energiei. Cu funcții de monitorizare, supraveghere, analiză și raportare, ProfiSignal 20 permite companiilor să descopere potențialul de optimizare neutilizat și să reducă semnificativ costurile cu energia. Acest software oferă o soluție de interfață simplă și eficientă, centralizând automat toate datele energetice ale unei companii și oferind acces direct la informațiile relevante pentru managementul energiei. De asemenea, ProfiSignal 20 este complet conform cu cerințele standardului ISO 50001 pentru managementul energetic, facilitând astfel procesul de certificare. Cu caracteristici precum vizualizarea și analiza datelor colectate, monitorizarea și supravegherea, raportarea și controlul, importul și exportul simplu de date și tablouri de bord personalizabile, ProfiSignal 20 este o soluție completă și scalabilă pentru gestionarea eficientă a energiei în diverse medii industriale și de clădiri.
 
Cod Produs: C250 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Captați date energetice și procesați datele


Software profesional de gestionare a datelor energetice:
Prețurile la energie cresc drastic. În timp ce prețul energiei electrice în Europa a crescut cu 6% anual de la începutul mileniului, companiile trebuie uneori să facă față unor creșteri de preț de până la 580% față de anul precedent. Situația nu este mai bună pentru gazele naturale. În aprilie 2022, Asociația Germană a Industriilor Energiei și Apă (BDEW) a înregistrat o creștere de 105% a prețurilor la gaze – iar discuțiile actuale în politică arată că prețurile vor continua să crească.

Utilizarea eficientă și economică a energiei, managementul eficient al sarcinii și controlul detaliat al energiei sunt cei mai importanți factori pentru ca companiile să își asigure competitivitatea și viabilitatea viitoare pe termen lung. Cu ProfiSignal 20, oferim o soluție software care combină monitorizarea și supravegherea datelor energetice, vizualizarea și analiza, precum și pregătirea pentru raportare și control într-o singură aplicație. ProfiSignal 20 permite monitorizarea tuturor fluxurilor de energie din cadrul companiei dvs., descoperă în mod fiabil potențialul de optimizare neutilizat și vă sprijină activ în reducerea semnificativă a costurilor cu energia. Aflați totul despre posibilitățile oferite prin utilizarea software-ului profesional de gestionare a datelor energetice de la noi aici.

 

ProfiSignal 20 pentru gestionarea energiei dumneavoastră.


Software de management al energiei ca soluție de interfață:
Energia este utilizată în numeroase domenii într-o companie. Producție, depozitare, administrare sau depozitare frigorifică: în cele din urmă, mulți consumatori individuali alcătuiesc suma necesarului total de energie. La fel de numeroase și distribuite în întreaga companie sunt și responsabilitățile pentru domeniile de responsabilitate respective. Pentru o consolidare a surselor individuale de date în sensul unui management eficient al energiei, este nevoie de adevărați specialiști de interfață. Cu ProfiSignal 20, oferim o soluție de interfață bazată pe software care gestionează și centralizează automat toate datele energetice ale unei companii. Acest lucru oferă celor responsabili acces direct la toate datele relevante referitoare la managementul energiei. Această abordare economisește timp și reduce semnificativ efortul.Certificare: Simplu prin software de management al energiei
Certificarea unei companii în conformitate cuISO 50001este un proces organic, pe termen lung, care are loc în mai multe etape.Procesul de certificare pentru managementul energetic este următorul:
· Integrarea unui sistem de management energetic în structurile companiei
· Revizuirea eficacității prin audituri interne
· Alegerea unui organism de certificare adecvat și încheierea unui contract
· Audit prealabil (opțional) pentru a clarifica ambiguitățile sau a elimina defectele
· Auditul de certificare partea I: Revizuirea documentației sistemului de management al energiei, evaluarea locului și determinarea gradului de pregătire pentru etapa II de audit
· Auditul de certificare partea II: Revizuirea eficacității sistemului de management energetic implementat și a conformității acestuia cu ISO 50001. Reexaminare suplimentară a documentației.
· Intocmirea unui raport de audit si evaluarea rezultatelor
· Întâlnire finală pentru o prezentare detaliată a procesului de certificare
· Numai în caz de abateri sau neconformitate cu ISO 50001: audit de urmărire pentru verificarea măsurilor de îmbunătățire definite anterior
Certificarea unei companii în conformitate cu ISO 50001 este valabilă trei ani.Întrucât standardul necesită un proces de îmbunătățire continuă, companiile trebuie să efectueze audituri anuale de supraveghere pe parcursul celor trei ani, care sunt esențiale ca bază pentru recertificarea cu succes.
Cu software-ul potrivit, aveți o bază solidă pentru certificarea de succes ISO 50001 chiar de la început.Soluția ProfiSignal 20, special dezvoltată pentru cerințele managementului modern al energiei, cartografiază structurile energetice într-un mod ușor accesibil, este complet independentă de platformă, poate fi pe deplin adaptată la nevoile oricărei companii și este pe deplin conformă cu cerințele ISO 50001. Delphin Tehnologia este partenerul tău de încredere în drumul către certificare!

  

ProfiSignal: Gestionarea consecventă a energiei de la nivel de câmp până la nivel de management
Ca soluție completă pentru aplicații în domeniul achiziției și analizei valorilor măsurate, vizualizării datelor și controlului procesului, ProfiSignal 20 este ideal pentru gestionarea fără probleme a energiei de la nivel de câmp până la nivelul de management.
ProfiSignal cartografiază complet structurile individuale ale unei companii - de la fiecare mașină sau sistem individual, până la prezentarea de ansamblu a halei a locurilor de producție individuale până la imaginea de ansamblu holistică a tuturor punctelor de consum.Toți parametrii actuali de funcționare pot fi evaluați independent de platformă și locație, indiferent unde vă aflați.Cu tipuri de diagrame adecvate pentru o gamă largă de aplicații, o afișare puternică a valorilor măsurate, vizualizarea procesului fără efort de programare și interfețe moderne și concepte de operare, ProfiSignal oferă o intrare simplă și rapidă în managementul energiei viitorului

 

 

Repere ale produsului:
· Vizualizarea și analiza tuturor datelor colectate
· Monitorizare si supraveghere
· Raportare și control
· Import și export simplu de date
· Tablouri de bord personalizabile pentru fiecare utilizator


Software de management al datelor energetice pentru industrie și clădiri:
Scalabilitatea ridicată și structura modulară fac din ProfiSignal una dintre cele mai puternice soluții software în domeniul managementului datelor energetice. În special în mediul industrial, dar și în managementul clădirilor, ProfiSignal poate profita la maximum de numeroasele sale avantaje. Unul dintre marile avantaje este conectarea simplă, fără probleme, a hardware-ului extern existent. Fie că sunt contoare de energie, dispozitive de măsurare pentru măsurarea calității puterii, contoare de curent multifuncționale sau multicanal: ProfiSignal vă permite să conectați o mare varietate de dispozitive prin intermediul rețelei sau interfețelor de măsurare, de exemplu Modbus TCP. Indiferent dacă doriți să monitorizați doar câteva sau mii de canale în același timp - ProfiSignal vă ajută să creați vizualizări complexe și extinse de proces și să controlați ca parte a managementului datelor energetice în compania sau clădirile dumneavoastră.


Monitorizarea energiei aproape de producție:
Pentru a detecta sarcinile de vârf în producție și pentru a preveni risipa de energie, datele trebuie înregistrate acolo unde are loc consumul: Direct la mașină, în fabrici și la posturile de lucru manuale. ProfiSignal este potrivit optim pentru monitorizarea energiei legate de producție. Achiziționarea și prelucrarea datelor de măsurare de la contoare digitale, comenzi ale mașinii sau terminale de măsurare cu o frecvență densă de eșantionare și fără pierderi de informații, o atribuire clară a caracteristicilor și a valorilor de timp și, desigur, prezentarea datelor energetice din producție sub formă de cifre, grafice sau în tabele - ProfiSignal se adaptează flexibil fiecărei nevoi individuale în domeniul monitorizării energiei.Conectarea hardware-ului la software:
Pentru un flux optim de date, hardware-ul și software-ul trebuie să se armonizeze perfect în domeniul managementului datelor energetice.Senzori, inregistratoare de date, dispozitive de masura care fac schimb de date pe diferite canale prin diverse interfete: Pentru ca managementul energiei sa aiba succes in intreaga companie, software-ul folosit trebuie sa fie un adevarat multi-talent.Structura de bază a ProfiSignal este deja proiectată pentru o legătură fiabilă între hardware și software - și este independentă de producător!Indiferent dacă vă bazați pe hardware Delphin sau terță parte pentru monitorizarea energiei dvs.: ProfiSignal comunică bine cu toate interfețele comune care sunt disponibile în compania dumneavoastră.Managementul inteligent al energiei în industrie:
Transformarea digitală permite gestionarea inteligentă a energiei în mediul industrial, ceea ce este mult mai mult decât „doar” o măsură de economisire a costurilor și de creștere a eficienței energetice.ProfiSignal este o soluție software holistică, pregătită pentru viitor, care oferă companiilor un instrument optim pentru gestionarea datelor energetice.ProfiSignal este potrivit ca software pentru monitorizarea completă a energiei, precum și ca bază pentru monitorizarea stării sau întreținerea predictivă.Toate datele care se acumulează în producția industrială pot fi procesate de ProfiSignal - și analizate, vizualizate și prelucrate în continuare indiferent de locație.De ce nu discutați cu noi imediat despre managementul inteligent al energiei pentru industrie - vom fi bucuroși să vă sfătuim într-o întâlnire personală!Gestionarea activă a sarcinii:
Cu gestionarea activă a sarcinii, puterea disponibilă poate fi distribuită în mod optim tuturor consumatorilor din cadrul companiei fără a supraîncărca puterea de conectare la rețea a site-ului.Acest lucru reduce costurile pentru furnizarea și utilizarea energiei, previne vârfurile de sarcină și permite logicii individuale de prioritizare.ProfiSignal vă sprijină compania în controlul activ al consumului de energie.Limitează vârfurile în producție și netezește vârfurile de putere: ProfiSignal face ca consumul de energie să fie transparent, permite identificarea potențialului de optimizare și servește ca bază pentru deplasarea dinamică a sarcinii.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!