Crystal Instruments EDM Modal

EDM Modal este un software avansat pentru analiza și gestionarea datelor modale în timp real. Cu o interfață intuitivă și caracteristici puternice, acest program permite utilizatorilor să efectueze teste modale complexe și analize modale experimentale cu ușurință. Este instrumentul ideal pentru identificarea parametrilor modali, simularea formelor de mod și interpretarea rezultatelor testelor modale, oferind o soluție completă și eficientă pentru ingineria structurală și experimentală.Top of Form

 
Cod Produs: C703 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
EDM Modal este un software avansat de analiză modală care oferă utilizatorilor o soluție completă pentru gestionarea și procesarea datelor în timp real. Cu o interfață intuitivă și caracteristici puternice, acest program permite utilizatorilor să efectueze teste modale complexe și analize modale experimentale cu ușurință.

Prin intermediul editorului de geometrie, utilizatorii pot modela structurile de testare într-un mod flexibil și eficient, asigurând păstrarea corespunzătoare a gradului de libertate al acestora. EDM Modal oferă, de asemenea, multiple metode pentru obținerea semnalelor FRF (funcție de răspuns în frecvență), inclusiv testarea impactului cu ciocanul sau testarea scuturatorului modal.

Una dintre caracteristicile de bază ale EDM Modal este identificarea parametrilor modali, care este esențială în analiza modală. Acest program utilizează diverse metode de ajustare a curbei pentru a identifica frecvențele naturale și factorii de amortizare ai structurilor testate. De asemenea, oferă instrumente pentru izolarea modurilor strâns cuplate și calcularea formei modului.

Facilitatea de animație a programului permite utilizatorilor să vizualizeze și să înțeleagă datele într-un mod interactiv, prin simularea formelor de mod ale dispozitivelor testate într-un afișaj tridimensional. Această funcție este utilă pentru studiul și interpretarea rezultatelor obținute din teste modale.

În plus, EDM Modal acceptă diverse aplicații, inclusiv crearea, importul, exportul și animația geometriei, analiza formei de deviere operațională și analiza modală operațională.
EDM Modal oferă o platformă puternică și intuitivă pentru efectuarea testelor modale și analizelor modale, facilitând înțelegerea și interpretarea comportamentului structurilor testate.
 
 1. Interfață intuitivă: O interfață grafică ușor de utilizat, care facilitează gestionarea și procesarea datelor modale.
 2. Gestionare eficientă a datelor în timp real: Capacitatea de a gestiona și procesa datele în timp real, facilitând analiza modală experimentală.
 3. Editor de geometrie integrat: Permite modelarea flexibilă a structurilor de testare și asigură păstrarea corespunzătoare a gradului de libertate al acestora.
 4. Diverse metode de obținere a semnalelor FRF: Include metode precum testarea impactului cu ciocanul sau testarea scuturatorului modal pentru obținerea funcțiilor de răspuns în frecvență.
 5. Identificarea parametrilor modali: Utilizează metode sofisticate de ajustare a curbei pentru a identifica frecvențele naturale și factorii de amortizare ai structurilor testate.
 6. Facilitate de animație: Permite vizualizarea și simularea formelor de mod ale dispozitivelor testate într-un afișaj tridimensional interactiv.
 7. Suport pentru diverse aplicații modale: Inclusiv analiza formei de deviere operațională, analiza modală operațională și altele.
 8. Compatibilitate extinsă: Suportă sisteme Spider cu până la 512 canale de intrare, asigurând o acoperire largă a nevoilor de testare și analiză modală.
 9. Exportarea datelor și raportare: Capacitatea de a exporta datele și rapoartele rezultate în formate uzuale, inclusiv raportarea către Microsoft Word.
 10. Versatilitate în testare: Oferă diverse modalități de testare, inclusiv testare cu ciocan de impact, testare sinusoidală cu o singură intrare ieșire multiplă și altele.
 
Function Standard Modal Analysis Advanced Modal Analysis Premium Modal Analysis
Modal Data Selection
Band selection, MIF functions
Stability Diagram
Animation, MAC, FRF Synthesis
LSCE (single reference time domain)
PTD (Poly-reference time domain)  
Poly-X (Poly-reference frequency domain)    

· Modelare și geometrie: Permite crearea și manipularea structurilor de testare prin intermediul unui editor de geometrie integrat.
· Acvizitie de date în timp real: Capacitatea de a colecta și procesa date modale în timp real din diverse surse de măsurare.
· Analiză modală: Oferă instrumente pentru analiza parametrilor modali, inclusiv identificarea frecvențelor naturale și a factorilor de amortizare ai structurilor.
· Simulare și animație: Permite vizualizarea și simularea formelor modale ale dispozitivelor testate într-un afișaj tridimensional interactiv.
· Testare modală: Furnizează diverse metode de testare modală, cum ar fi testarea cu ciocanul de impact sau testarea sinusoidală, pentru evaluarea comportamentului modal al structurilor.
· Analiză operațională modală: Oferă instrumente pentru analiza și interpretarea răspunsului modal al structurilor în timpul funcționării normale.
· Raportare și export de date: Permite exportul datelor și generarea rapoartelor de analiză în formate standard, precum Microsoft Word.
· Suport pentru sisteme extinse de măsurare: Asigură compatibilitatea cu sistemele Spider, care pot avea până la 512 canale de intrare, pentru o acoperire extinsă a nevoilor de măsurare.
 

 1. Platformă software: Program software nativ pentru sistemele de operare Windows.
 2. Interfață utilizator: Interfață grafică intuitivă și ușor de utilizat.
 3. Gestionare date: Capacitate de gestionare și procesare a datelor în timp real.
 4. Modelare și geometrie: Editor de geometrie integrat pentru crearea și manipularea structurilor de testare.
 5. Acvizitie de date: Suport pentru colectarea datelor modale din diverse surse de măsurare.
 6. Analiză modală: Instrumente pentru identificarea parametrilor modali, inclusiv frecvențe naturale și factori de amortizare.
 7. Simulare și animație: Funcționalități pentru vizualizarea și simularea formelor modale într-un afișaj tridimensional interactiv.
 8. Testare modală: Suport pentru diverse metode de testare modală, cum ar fi testarea cu ciocanul de impact sau testarea sinusoidală.
 9. Analiză operațională modală: Instrumente pentru analiza și interpretarea răspunsului modal al structurilor în timpul funcționării normale.
 10. Export și raportare: Capacitatea de export a datelor și generare a rapoartelor de analiză în formate standard, cum ar fi Microsoft Word.
 11. Compatibilitate hardware: Suport pentru sistemele Spider, cu posibilitatea de a conecta până la 512 canale de intrare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!