Dali DM60 — Monitorizare online

DM60 este un dispozitiv de monitorizare termică avansat, ideal pentru aplicații industriale, capabil să ofere imagini termice de înaltă rezoluție și măsurători precise ale temperaturii. Echipat cu un detector microbolometru FPA nerăcit și funcții de focalizare automată, acest monitor suportă înregistrarea și transmisia video online, oferind flexibilitate în integrarea cu sistemele existente. Robust și eficient, DM60 este o soluție optimă pentru monitorizarea proceselor, detectarea defecțiunilor electrice și analiza câmpului termic.Top of Form
 
Cod Produs: C771 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
DM60 este un instrument sofisticat de monitorizare termică, conceput pentru a se integra și a optimiza o gamă largă de procese industriale. Cu ajutorul tehnologiei avansate de imagistică termică, acest dispozitiv este specializat în detectarea precisă și rapidă a variațiilor de temperatură, fiind un aliat de nădejde în identificarea problemelor înainte de a se agrava. Cu o rezoluție impresionantă a detectorului și capacitatea de a măsura temperaturi de la -20°C până la +500°C, DM60 oferă imagini clare și detaliate, facilitând astfel analiza complexă a condițiilor de operare și monitorizarea continuă a siguranței echipamentelor.

Acest echipament este dotat cu un microbolometru FPA nerăcit care permite o imagine termică de înaltă calitate, cu o sensibilitate termică de până la 0,06°C la 30°C, asigurând detectarea chiar și a celor mai mici diferențe de temperatură. Funcția sa de focalizare automată și capacitatea de a ajusta manual setările, precum câștigul și luminozitatea, permit utilizatorilor să adapteze dispozitivul pentru a obține cele mai bune rezultate în orice condiții de operare.

În plus, DM60 vine echipat cu diverse opțiuni de conectivitate, inclusiv porturi Ethernet și RS485, care nu doar că facilitează transferul rapid și eficient al datelor și imaginilor, dar și integrarea ușoară în rețelele industriale existente. Oferind, de asemenea, capabilități de înregistrare video și transmisie online în format MPEG-4, dispozitivul este capabil să documenteze și să transmită informații vitale pentru operațiuni de diagnosticare și analiză la distanță.

Cu un design robust și o carcasă clasificată IP40, DM60 este construit să reziste în medii industriale dificile, funcționând eficient într-o gamă largă de temperaturi ambientale. Fiind ușor de instalat și venind cu un SDK gratuit pentru personalizări suplimentare, DM60 reprezintă o soluție versatilă și fiabilă pentru monitorizarea avansată a proceselor, ideală pentru orice companie care caută să își îmbunătățească eficiența operațională și să asigure funcționarea optimă a echipamentelor sale.
 
 1. Detector: Microbolometru FPA nerăcit.
 2. Rezoluție: 384×288.
 3. Dimensiunea pixelului: 35μm.
 4. Gama spectrală: 8~14μm.
 5. Sensibilitate termică: ≤0,06 la 30.
 6. Frecvența cadrelor: 50/60 Hz.
 7. Focalizare: Automată și manuală.
 8. Raza de măsurare a temperaturii: -20 ~+500 .
 9. Corectarea măsurătorilor: Automată și manuală.
 10. Precizia măsurătorilor: ±2 sau ±2% din citire, oricare este mai mare.
 11. Modul de măsurare: Până la 4 locuri mobile, până la 3 zone mobile.
 12. Paleta de culori: 11 palete disponibile, inclusiv fier rosu, curcubeu, negru/alb etc.
 13. Reglajele imaginii: Câștig automat/manual, luminozitate.
 14. Configurare: Unitate de temperatură, limbă, adresă IP.
 15. Corecția emisivității: Variabilă de la 0,01 la 1,0.
 16. Corecția temperaturii ambientale: Automată, în funcție de intrarea utilizatorului.
 17. Corecția transmisiei atmosferice: Automată, în funcție de distanța obiectului, umiditatea relativă, temperatura ambientală.
 18. Stocarea imaginilor: Captură de imagine brută și MPEG-4 pentru înregistrarea video.
 19. Alimentare electrică: 10~15V DC.
 20. Consum de energie: ≤6W (la 25 în funcționare normală).
 21. Temperatura de operare: -15~ +50.
 22. Temperatura de depozitare: -40~+60.
 23. Încapsulare: IP40.
 24. Greutate: ≤1,09 kg (fără lentilă).
 25. Dimensiuni: 260mm×92mm×82mm.
 26. Interfațe: Port de alimentare, ieșire video analogică (PAL/NTSC), ieșire video digitală (Ethernet RJ-45, video digital H.264), port serial (RS485), port Ethernet (RJ-45), ieșire de alarmă.

                                                                                         

 • Imagistică în Timp Real: Oferă capacitatea de a vizualiza imagini termice în timp real, esențială pentru monitorizarea continuă și imediată a proceselor industriale.
 • Măsurarea Temperaturii Fără Contact: Permite detectarea și măsurarea precisă a temperaturilor de la distanță, fără a necesita contact fizic cu obiectele monitorizate.
 • Focalizare Automată și Manuală: Utilizatorii pot alege între focalizare automată pentru ușurință și rapiditate, sau focalizare manuală pentru control mai fin și adaptabilitate în condiții variabile.
 • Înregistrare și Transmisie Video MPEG4: Înregistrează și transmite video în format MPEG4, facilitând arhivarea datelor și partajarea în timp real cu alte sisteme sau persoane.
 • Măsurători Multiple și Zone de Măsură: Suportă măsurători de temperatură în până la 4 puncte mobile și 3 zone mobile, oferind o analiză detaliată a câmpului termic.
 • Ajustări ale Imaginii: Include reglaje pentru câștig automat sau manual și ajustarea luminozității, permițând optimizarea calității imaginii în funcție de condițiile de mediu.
 • Corecții Automate: Dispune de corecție automată a emisivității, corecția temperaturii ambientale și corecția transmisiei atmosferice, bazate pe intrările utilizatorului, asigurând astfel acuratețea măsurătorilor.
 • Paletă de Culori Variată: Oferă 11 palete de culori, inclusiv fier roșu și curcubeu, pentru a îmbunătăți vizibilitatea diferențelor de temperatură.
 • Stocare și Analiză a Imaginilor: Captează și stochează imagini brute care pot fi analizate și măsurate ulterior, oferind flexibilitate în gestionarea datelor termice.
 • Interfață Multiplă: Include multiple porturi, cum ar fi Ethernet și RS485, pentru integrarea ușoară în rețelele industriale și pentru transmiterea eficientă a datelor și controlului dispozitivului.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!