Controller de vibrații Amber

Controlerul de vibrații Amber este o soluție avansată și rentabilă pentru controlul și gestionarea vibrațiilor în aplicații industriale. Echipat cu un puternic procesor DSP și tehnologie de vârf, acest controler oferă performanțe ridicate și fiabilitate excelentă. Cu interfață inovatoare, software ușor de utilizat și funcționalități variate, Amber este soluția ideală pentru necesitățile de control ale vibrațiilor.

 
Cod Produs: C269 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Controlerul de vibrații Amber este o soluție avansată pentru controlul și managementul vibrațiilor în diverse aplicații industriale. Fiind echipat cu un puternic procesor DSP de la compania americană TI, acest controler oferă performanțe ridicate și fiabilitate excelentă. Cu arhitectura stabilă a sistemului de plug-in PCI și modulele de înaltă precizie pe 24 de biți, este capabil să gestioneze sarcini complexe de control în timp real.

Hardware-ul controlerului Amber vine cu două canale de intrare sincrone și un canal de ieșire, oferind o flexibilitate crescută în integrarea în sistemele existente. Software-ul asociat oferă o gamă largă de funcții, inclusiv generarea de vibrații aleatorii, sinusoidale, șocuri clasice și RSTD, facilitând adaptabilitatea la diferitele nevoi ale utilizatorului.
Interfața inovatoare ALL-IN-ONE permite utilizatorilor să conecteze mai multe senzori în mod convenabil, iar circuitul de protecție de ieșire asigură siguranța atât a echipamentelor de testare, cât și a personalului. Cu un design ergonomic și o interfață software orientată spre utilizator, controlerul Amber este ușor de învățat și utilizat, oferind în același timp performanțe remarcabile și precizie în controlul vibrațiilor.

Controlerul de vibrații Amber este o soluție rentabilă și integrată pentru gestionarea vibrațiilor într-o varietate de aplicații industriale, oferind viteze mari de comunicare și compatibilitate excelentă cu alte echipamente. Cu o capacitate maximă de generare a linilor aleatorii de până la 3200 și o frecvență minimă de baleiaj sinusoidal de 1Hz, acesta poate satisface cerințele de control chiar și în medii exigente. De asemenea, este compatibil cu amplificatorul de putere DONGLING pentru a permite controlul online și integrarea simplă în diverse sisteme de testare și monitorizare.
 1. Procesor DSP de înaltă performanță de la compania americană TI pentru o gestionare eficientă a vibrațiilor.
 2. Arhitectură stabilă a sistemului de plug-in PCI pentru integrare simplă și compatibilitate excelentă.
 3. Două canale de intrare sincrone și un canal de ieșire pentru flexibilitate în configurare.
 4. Software cu 4 funcții diferite: aleatoriu, sinus, șoc clasic și RSTD, pentru adaptabilitate la diverse scenarii de testare.
 5. Interfață ALL-IN-ONE reglabilă pentru conectarea convenabilă a mai multor senzori.
 6. Circuit de protecție de ieșire de înaltă siguranță pentru protejarea echipamentelor și a utilizatorilor.
 7. Interfață software orientată spre utilizator, ușor de învățat și utilizat.
 8. Performanțe remarcabile de control și precizie de control.
 9. Număr maxim de linii aleatorii de până la 3200, cu frecvență minimă de baleiaj sinusoidală de 1Hz.
 10. Capacitate de generare automată sau manuală a rapoartelor WORD.
 11. Compatibilitate cu amplificatorul de putere DONGLING pentru control online și integrare în diverse sisteme de testare și monitorizare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!