Crystal Instruments CoCo80X - Analizor de Vibrații Portabil și Colector de Date

CoCo-80X este un instrument avansat, multifuncțional, care servește ca atât analizor de vibratii, cât și ca colector de date portabil. Dispozitivul este proiectat pentru a monitoriza și diagnostica starea mașinilor industriale prin măsurarea și analiza precisă a vibrațiilor, contribuind astfel la îmbunătățirea fiabilității echipamentelor și prevenirea defectiunilor neașteptate.

Cod Produs: C65 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)

CoCo80X - 4 canale / Crystal Instruments Inc - SUA


Analiza Coco80x

CoCo-80X face parte din nouă generaţie de aparate portabile pentru măsurători în ruta și analizoare de semnale dinamice. Ideal pentru o gama largă de industrii, petrochimie, industria hârtiei, metalurgie, domeniul automotive, aviație, aerospațial, electronice și militar. Toate aceste industrii au nevoie de date măsurători rapide și precise și de analize performanțe.

CoCo-80X este un analizor de vibrații sau alte semnale dinamice și un colector de date în ruta, având o construcție robustă poate rezistă în câmpul muncii.

Combinația dintre butoane și ecranul touchscreen oferă o multitudine de funcții performanțe. Bazat pe succesul original al lui CoCo-80, noul CoCo-80X este mai rapid, cu un display mai mare și mai multe opțiuni de conexiune. Un procesor mai performanțe rezultă că procesele complexe sunt efectuate mai rapid.

Aparatul are un display LCD touchscreen color de 7 inch împreună cu butoane fizice. Conexiuni multiple precum USB 2.0, port Ethernet, conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, port card SD, HDMI, port CAN-Bus, mufă jack pentru căști și mufă jack pentru microfon, GPS.
Conectaţi CoCo-80X la un PC pentru a descarcă fişierele, control de la distanță sau actualizări software. CoCo-80X este echipat cu 8 canale de intrare. Toate aparatele CoCo-80X sunt furnizate cu 8 canale, firmware-ul aparatului permite utilizarea doar canalelor cumpărate și activate.

Adică un CoCo-80X achiziționat inițial cu 2 canale, poate fi actualizat la 4, 6 sau 8 canale doar prin achiziționarea licenței. Fiecare intrare analogică are două convertoare 24-bit ADC și de un DSP care implementează tehnologia de cross-path având patentul US 7,302,354 B2 pentru a avea un domeniu dinamic de 150 dBFS.

Măsurătorile în domeniu de timp sunt stocate în 32-bit format floating point și toate precesele de semnal utilizează aritmetică tip floatin-point. 54 de eșantionări, începând de la 0.48 Hz la 102.4 kHz sunt efectuate cu un domeniu mai mare de 150 dB.

Cele 8 canale sunt sincronizate că amplitudine până în 0.1 dB și sincronizate că faza până în 1°. CoCo-80X este un analizor de vibrații și semnale dinamice precum și un colector de date în ruta, măsoară cu acuratețe și înregistrează semnalele dinamice și statice. Cardul SD stochează simultan cele 8 canale până la 102.4 kHz cu un domeniu dinamic de 150 dB în timp ce efectuează calcule complexe timp real.

Canalul de ieșire poate fi utilizat că și intrare de tahometru pentru a măsură viteză de rotație în timpul achiziției de date. Astfel se pot efectua echilibrări dinamice în 2 sau mai multe plane. Modulul DSA este ideal pentru a fi utilizat în toate domeniile industriale, inclusiv aviație, auto, industria aerospațială, electronică și militară. Este soluția perfectă atunci când aveți nevoie de un aparat ușor, rapid și precis pentru înregistrarea datelor și procesarea lor în timp real.

Porturi analizor date Coco 80X

Funcții Flexibile de Analiză (CSA) permite utilizatorului de a personaliza sistemul de analiză în timp real. Modulul VDC include măsurători în ruta, cum ar fi: măsurători de vibrații globale, precum rms, true-rms, în bandă-rms, vârf, vârf-vârf și măsurători de analiză: formă de undă, analiză spectrală și demodularea semnalelor (anvelopa). Rutele de măsurare sunt create pe PC și apoi încărcate în colectorul CoCo.

După ce măsurătorile au fost efectuate datele pot fi descărcate pe PC. Software-ul PC poate creea orice combinație de rute, rute care includ definirea fabricii, secțiilor, grupurilor de utilaje, mașinilor, puncte de măsurare și tipuri de măsurători. Toate acestea sunt gestionate și salvate într-o baza de date. VDC are opțiunea și opțiunea de intruducerea unor puncte de măsurare în afară rutei, puncte care nu au fost configurate pe PC. Pe lângă acestea, analizorul include și posibilitatea echilibrări rotoarelor pe stand sau în situ - opțional.
Instrumentul Coco este conceput pentru a fi simplu de utilizat astfel încât să puteți începe o măsurare în câteva secunde. Modulul IEPE intern elimina necesitatea de cabluri adiționale. Unitatea se pornește în câteva secunde și nu este nevoie de un PC pentru a efectua măsurători. Setările presetate datorate funcţiilor Flexibile de Analiză CSA permite utlizatorului să efectueze măsurătorile cu toate setările corecte pentru fiecare tip de măsurătoare.

Pe lângă achiziţia de date și analiză spectrală FFT, CoCo-80X poate exportă fișiere, integra filtre digitale FIR și IIR, histograme, statistici, order tracking, analiză în octave, sonometrie, echilibrare, intensitate vibrații, achiziție dată modale, test automat și verificare limite și funcția de colector de date în ruta. Hardware-ul CoCo-80X suportă Analiză de Semnale Dinamice, fiecare mod de lucru are interfață lui de utilizare.

Modul DSA este conceput pentru analiză structurală și testări mecanice, este ideal pentru măsurători electrice, analiză acustice, etc. Coco este proiectat pentru a oferi un instrument simplu și de încredere pentru măsurătorile de semnal. Memoria internă pentru stocarea datelor, împreună cu ecranul pentru a vizualizarea datelor în timpul măsurători și un software de analiză simplu și puternic sub Windows face CoCo 80X un instrument de încredere pentru măsurători
· Portabilitate și dimensiuni compacte: CoCo-80X este proiectat pentru a fi portabil și ușor de transportat, având dimensiuni compacte care permit utilizarea sa în diverse medii și aplicații.
· Configurații cu multiple canale: Dispozitivul este disponibil în configurații cu 2, 4, 6 și 8 canale, oferind flexibilitate în colectarea datelor și adaptabilitate la diferitele necesități ale utilizatorilor.
· Compatibilitate cu diverse tipuri de senzori: CoCo-80X poate accepta diferite tipuri de senzori, inclusiv accelerometre, forță, microfoane și tensiune dinamică, extinzând gama de aplicații și facilitând colectarea datelor precise și fiabile.
· Moduri de intrare variate: Dispozitivul suportă moduri de intrare IEPE, AC cuplat și DC cuplat, oferind versatilitate în adaptarea la diferitele cerințe ale aplicațiilor.
· Afișaj tactil intuitiv: Echipat cu un afișaj tactil intuitiv, CoCo-80X oferă o experiență simplificată și eficientă în utilizare, facilitând navigarea și configurarea dispozitivului.
· Opțiuni de închiriere pe termen scurt: Utilizatorii au posibilitatea de a închiria dispozitivul pentru perioade de 15 sau 30 de zile, facilitând accesul rapid și fără complicații la acest instrument de analiză.
· Suită completă de software inclusă: CoCo-80X vine cu o suită completă de software inclusă în pachetul de închiriere, facilitând procesarea și interpretarea datelor obținute.
· Accesorii incluse: Accesoriile incluse, precum cablurile de conectare și încărcătorul, asigură o experiență completă pentru utilizator și facilitează utilizarea dispozitivului în diverse condiții de lucru.
· Carcasă de protecție inclusă: Carcasa Pelican inclusă oferă protecție suplimentară și portabilitate în condiții de lucru variate, asigurând siguranța și integritatea dispozitivului în timpul transportului sau utilizării.
· Funcționalități avansate de analiză: CoCo-80X oferă o gamă variată de funcționalități avansate de analiză, cum ar fi înregistrarea continuă a datelor, analiza spectrală FFT, analiza octave și sonometru, monitorizarea comenzii, echilibrarea rotorului și multe altele, esențiale pentru monitorizarea și evaluarea eficientă a stării echipamentelor și sistemelor în diverse aplicații industriale.

 1. Număr de canale: Disponibil în configurații cu 2, 4, 6 și 8 canale.
 2. Tipuri de senzori suportate: Accelerometre, forță, microfoane, tensiune dinamică.
 3. Moduri de intrare: IEPE, AC cuplat, DC cuplat.
 4. Afișaj: Ecran tactil pentru interfața utilizatorului.
 5. Opțiuni de închiriere: Disponibil pentru închiriere pe termen de 15 sau 30 de zile.
 6. Software inclus: Suită completă de software inclusă în pachetul de închiriere.
 7. Accesorii incluse: Cabluri de conectare, încărcător, carcasa Pelican.
 8. Funcționalități de analiză: Inregistrare continua a datelor, analiza spectrală FFT, analiza octave și sonometru, monitorizarea comenzii, echilibrarea rotorului, funcția de răspuns în frecvență, analiza puterii sunetului.
 9. Stabilizator de sistem de alimentare: Asigură stabilitatea și fiabilitatea în condiții variate de alimentare.
 10. Dimensiuni și greutate: Specificațiile exacte pot varia în funcție de configurație, dar sunt optimizate pentru portabilitate și ușurință în utilizare.
 11. Conectivitate: Poate fi echipat cu opțiuni suplimentare de conectivitate pentru transferul datelor către alte dispozitive sau sisteme de monitorizare.

 1. Înregistrare continuă a datelor: Dispozitivul poate înregistra datele în mod continuu pentru monitorizarea și evaluarea pe termen lung a performanței echipamentului sau sistemului.
 2. Analiză spectrală FFT: Oferă analiză spectrală cu transformata Fourier rapidă (FFT), permițând identificarea componentelor frecvenței semnificative în semnalele de intrare.
 3. Analiză octave și sonometru: Permite analiza spectrului de frecvență în octane și oferă funcții de măsurare a nivelului de presiune sonoră conform standardelor industriale.
 4. Monitorizarea comenzii: Urmărește performanța comenzii echipamentului sau sistemului în timp real, permițând detectarea și diagnosticarea rapidă a problemelor.
 5. Echilibrarea rotorului: Furnizează instrumente și funcții pentru echilibrarea precisă a rotoarelor, contribuind la reducerea vibrațiilor și a uzurii neuniforme.
 6. Funcție de răspuns în frecvență: Oferă analiză a răspunsului în frecvență pentru evaluarea comportamentului dinamic al sistemelor în funcție de frecvență.
 7. Stabilizator de sistem de alimentare: Asigură că dispozitivul funcționează în mod fiabil și stabil în condiții variate de alimentare cu energie.
 8. Analiza puterii sunetului: Furnizează instrumente pentru măsurarea și analiza puterii sunetului în diferite medii și aplicații.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!