Adash Analizor vibrații A4404 - SAB

A4404 - SAB folosit impreuna cu un PC sau laptop este solutia ideala pentru universitati sau instructori in domeniul vibratiilor. Utilizat impreuna cu soft-ul Virtual Unit, toate functiile de masurare sunt disponibile (vibratii globale, echilibrari dinamice, analiza octave, bump test, etc.)
Cod Produs: C104 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Video (1)
 • Caracteristici
 • Documentație
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Îmbrățișați versatilitatea și eficiența analizei moderne a vibrațiilor cu A4404 - SAB de la Adash, un instrument revoluționar conceput pentru educatori, ingineri de teren și tehnicieni de laborator deopotrivă. Proiectat pentru a oferi o soluție robustă pentru diverse nevoi de măsurare, dimensiunea compactă a acestui dispozitiv nu face compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea sau performanța.

Colectorul de date A4404 - SAB de la Adash este un analizor de vibrații de buzunar, cu 4 canale, extrem de portabil, conceput pentru a îmbunătăți practica analizei vibrațiilor pentru profesioniștii aflați în mișcare, educatori și tehnicieni de laborator. Cu capacitatea de a măsura simultan 4 canale AC pentru date de vibrație, 4 canale DC pentru valorile de proces și o intrare Tacho dedicată pentru RPM, oferă o soluție cuprinzătoare pentru o gamă largă de nevoi de diagnosticare.

Caracteristicile cheie includ designul său compact, achiziția simultană de date în timp real, un interval S/N dinamic de 120 dB și procesare puternică a semnalului cu conversie AD pe 24 de biți.

Acest dispozitiv alimentat prin USB este livrat cu software gratuit, permițând utilizatorilor să configureze cu ușurință măsurătorile și să analizeze datele de pe laptopurile sau PC-urile lor. Cântărind doar 350 de grame și având conectori robusti, A4404 - SAB este un instrument extraordinar de capabil, dar ușor.

Facilitează un set extins de moduri de măsurare și opțiuni de analiză, inclusiv analiza FFT și anvelope, ideală pentru întreținerea predictivă și monitorizarea stării în diverse aplicații industriale. Cu interfața sa intuitivă și compatibilitatea cu diferite standarde USB, A4404 - SAB poate interfața fără efort cu majoritatea sisteme de calcul moderne, sporindu-și atractivitatea ușor de utilizat. Acest dispozitiv este conceput special pentru analize la fața locului, demonstrații în clasă și lucrări complicate de laborator, adaptându-se la diverse medii, cu un interval de temperatură de la -10˚C la +50˚C.

Învelit într-o construcție durabilă din aluminiu, analizorul A4404 - SAB promite longevitate și rezistență, ceea ce îl face potrivit atât pentru activitățile de teren, cât și pentru mediile academice. Indiferent dacă se diagnostichează defecțiuni mecanice, se efectuează experimente educaționale sau se efectuează analize detaliate, acest contor de vibrații este proiectat pentru a oferi precizie și practicitate sarcinilor de monitorizare a vibrațiilor fără efort.

 

A4404 - SAB: Dispozitiv Portabil pentru Diagnostice de Top

Portabilitate și Dimensiuni: A4404 - SAB este extrem de portabil, ideal pentru profesioniștii în mișcare. Măsoară 110 x 115 x 35 mm și cântărește doar 350 g, fiind ușor de transportat și gata de utilizare oricând.

Funcționalități Avansate: Dispozitivul măsoară vibrații în timp real, cu 4 canale AC pentru vibrații și 4 canale DC pentru valori de proces, plus un canal Tacho pentru RPM. Toate canalele pot fi măsurate simultan pentru o captare completă a datelor.

Ușurință în Utilizare: Alimentat prin USB, A4404 - SAB se conectează la laptop sau PC, permițând configurarea rapidă a măsurătorilor prin software gratuit. Este perfect pentru predare interactivă și analiza vibrațiilor.

Calitate de Laborator: Dispozitivul oferă măsurători de înaltă fidelitate datorită conversiei AD pe 24 de biți și procesării semnalului pe 64 de biți. Are un interval dinamic de 120 dB și suportă senzori triaxiali pentru analize multidirecționale.

Capacități de Diagnosticare: Include moduri de măsurare avansate, cum ar fi FFT în timp real, DEMOD-ENVELOPE pentru rulmenți și cutii de viteze, ACMT pentru rulmenți la viteză mică, și măsurători de RPM. Funcția de înregistrare a semnalului permite captarea datelor brute la 64 kHz pe toate canalele.

Durabilitate și Flexibilitate: Carcasa din aluminiu și conectorii robusti Push-Pull asigură durabilitate și conexiuni fiabile. Funcționează într-un interval larg de temperatură (-10˚C la +50˚C), fiind adecvat pentru diverse medii.

Suport Global: Compatibil cu diverse limbi și standarde internaționale, A4404 - SAB este ușor de utilizat în întreaga lume. Software-ul intuitiv asigură o experiență fără întreruperi pentru utilizatori din diferite domenii.

Aplicabilitate: Ideal pentru întreținere predictivă și diagnostice, A4404 - SAB se adaptează la diverse niveluri de expertiză, de la începători la profesioniști experimentați. Actualizările software gratuite asigură relevanța continuă a dispozitivului.

Design și Suport: Dispozitivul este conceput cu utilizatorul în minte, oferind portabilitate și un exterior robust. Adash oferă suport tehnic receptiv, transformând A4404 - SAB într-un partener de încredere în analiza vibrațiilor.

Colaborare și Decizii Informatizate: Portabilitatea și simplitatea dispozitivului îl fac potrivit pentru medii de lucru colaborative și educaționale. Datele detaliate sprijină luarea deciziilor bazate pe date, promovând eficiența energetică și prevenind defecțiunile.

Concluzie: A4404 - SAB de la Adash este un dispozitiv versatil și puternic pentru analiza vibrațiilor, combinând portabilitatea cu funcționalități avansate. Este potrivit pentru predare, diagnostice pe teren și măsurători precise în laborator.

 

Apăsați pe link pentru a descărca documentația tehnică în format .pdf pentru vibrometrul A4404.
 

 1. Număr de canale: 4 canale AC pentru date de vibrație, 4 canale DC pentru valorile de proces, plus o intrare Tacho dedicată pentru RPM, permițând măsurarea simultană a multiple tipuri de date.
 2. Tipuri de măsurători: Aparatul este capabil să efectueze măsurători de vibrații în timp real, captând semnale AC și DC, precum și RPM (rotații pe minut) pentru analize cuprinzătoare.
 3. Interval S/N (raport semnal/zgomot) dinamic: 120 dB, ceea ce indică o capacitate ridicată de a distinge semnalul de zgomot, asigurând date precise și fidelitate în analize.
 4. Conversie AD (Analog-to-Digital): Realizată pe 24 de biți, pentru o achiziție precisă a datelor și o reproducere fidelă a semnalului.
 5. Procesare a semnalului: Procesare puternică a semnalului pe 64 de biți, garantând o analiză precisă și detaliată a datelor.
 6. Interval de temperatură de operare: De la -10˚C la +50˚C, ceea ce permite utilizarea dispozitivului într-o varietate de medii și condiții de lucru.
 7. Portabilitate și dimensiuni: Dimensiuni compacte de aproximativ 110 x 115 x 35 milimetri și o greutate de doar 350 de grame, facilitând transportul și utilizarea în teren sau în medii de laborator.
 8. Conectivitate: Alimentare și transfer de date prin USB 2.0 și 3.0, asigurând compatibilitatea și un transfer rapid al datelor.
 9. Software inclus: Vine cu software gratuit pentru configurarea măsurătorilor și analiza datelor pe laptopuri sau PC-uri, oferind o interfață intuitivă pentru utilizatori.
 10. Compatibilitate cu senzori triaxiali: Capabilitatea de a suporta senzori triaxiali extinde cazurile de utilizare, facilitând analiza vibrațiilor multidirecționale.
 11. Durabilitate și rezistență: Construcție din aluminiu durabilă pentru longevitate și rezistență în medii de lucru variate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!