Delphin Technology Alarm management

AlarmManagement este un supliment de software esențial care completează sistemele de achiziție a datelor și automatizare în diverse industrii, inclusiv farmaceutică și chimică. Cu funcții avansate de gestionare a alarmelor, permite configurarea și personalizarea structurilor de alarme și clase de alarme. Înregistrarea precisă a alarmelor la milisecundă, arhivarea continuă și funcțiile de filtrare facilitează analiza și monitorizarea eficientă a evenimentelor. Disponibil pentru utilizatorii versiunilor software ProfiSignal Basic sau ProfiSignal Klicks, AlarmManagement asigură siguranța proceselor și calitatea produselor în medii industriale critice.
Top of Form

 
Cod Produs: C252 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
AlarmManagement este un supliment de software sofisticat și esențial care completează funcționalitatea sistemelor de achiziție a datelor și automatizare în diverse industrii, inclusiv farmaceutică și chimică. Acesta oferă o gamă extinsă de funcții specializate pentru gestionarea alarmelor, asigurând siguranța proceselor și calitatea produselor.

Una dintre caracteristicile definitorii ale AlarmManagement este capacitatea sa de a crea și gestiona structuri de alarme și clase de alarme într-un mod structurat și intuitiv. Aceasta permite utilizatorilor să configureze și să personalizeze alarmele în funcție de necesitățile și specificațiile fiecărui proces sau instalație.
O altă funcționalitate deosebită a AlarmManagement este capacitatea sa de a înregistra alarmele cu o precizie impresionantă la milisecundă, însoțite de marcajul de timp corespunzător. Această înregistrare precisă este esențială pentru analiza ulterioară a evenimentelor și pentru investigarea cauzelor radacinii.

Arhivarea continuă a alarmelor într-un depozit de mesaje separat este o altă caracteristică crucială a acestui software. Acest lucru asigură că niciun eveniment important nu este pierdut și că utilizatorii au acces rapid și ușor la istoricul alarmelor pentru analiza și monitorizarea continuă.
Funcțiile complete de filtrare permit utilizatorilor să efectueze analize detaliate și să acceseze rapid informațiile relevante în funcție de parametrii specifici sau criteriile de selecție.

AlarmManagement oferă, de asemenea, capacități extinse de analiză și acces la date atât online, cât și istoric, permițând utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin evenimente și să efectueze analize comparative. Funcția de sărit direct la alarmă permite utilizatorilor să identifice și să investigheze rapid alarmele, inclusiv examinarea istoricului pre și post, pentru o înțelegere mai bună a contextului și a cauzelor.

Acest supliment de software este disponibil pentru utilizatori care utilizează versiunile software ProfiSignal Basic sau ProfiSignal Klicks. Indiferent de industrie sau domeniu de aplicare, AlarmManagement oferă o soluție completă și robustă pentru gestionarea alarmelor, asigurând atât siguranța proceselor, cât și calitatea produselor în mediile industriale critice.
 
  1. Configurare și gestionare flexibilă a alarmelor: Permite utilizatorilor să configureze și să gestioneze structuri de alarme și clase de alarme în funcție de nevoile specifice ale procesului sau instalației.
  2. Înregistrare precisă a alarmelor: Capturarea evenimentelor de alarmă cu o precizie la milisecundă și înregistrarea lor corelată cu marcajul de timp corespunzător.
  3. Arhivare continuă: Păstrarea și stocarea continuă a alarmelor într-un depozit de mesaje separat, asigurând accesul rapid și ușor la istoricul evenimentelor.
  4. Funcții avansate de filtrare: Permite utilizatorilor să efectueze analize detaliate și să acceseze rapid informațiile relevante prin aplicarea filtrelor specifice.
  5. Analiză și acces la date: Oferă capacități extinse de analiză și acces la date atât online, cât și istoric, permițând utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin evenimente și să efectueze analize comparative.
  6. Sărit direct la alarmă: Funcția de sărit direct la alarmă permite utilizatorilor să identifice și să investigheze rapid alarmele, inclusiv examinarea istoricului pre și post pentru o înțelegere mai profundă a contextului și a cauzelor.
  7. Compatibilitate software: Disponibil ca supliment pentru versiunile software ProfiSignal Basic sau ProfiSignal Klicks, asigurând integrare ușoară și utilizare optimizată pentru diferite nevoi și cerințe de mediu industrial.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!