Status Pro μLevel80

µLevel80 este un sistem profesional avansat pentru măsurători digitale precise, oferind patru ori mai multe funcții decât predecesorul său, µLevel. Cu un afișaj extern și software bazat pe Windows, µLevel80 permite gestionarea datelor și analizele detaliate. Software-ul µLevel® conectează două sisteme µLevel simultan, permițând măsurători diferențiale și exportul datelor în format CSV. ProLine® v5 este un software suplimentar pentru alinierea ghidajelor liniare. µLevel80 oferă măsurători manuale sau automate, ajustări live și generare de rapoarte PDF cu un singur clic, facilitând analiza și documentarea rezultatelor. Este echipat cu un software cu ecran tactil ușor de utilizat, oferind performanțe superioare și versatilitate în măsurătorile de înaltă precizie.
 
Cod Produs: C280 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
µLevel80 este un sistem avansat și profesional destinat măsurătorilor de înaltă precizie cu nivele digitale. Cu funcții îmbunătățite și caracteristici extinse, acesta oferă performanțe superioare și mai multă versatilitate decât predecesorul său, µLevel. Cu un afișaj extern și software bazat pe Windows, µLevel80 este echipat pentru a satisface nevoile complexe ale utilizatorilor din diverse domenii care necesită măsurători precise și analize detaliate.

Software-ul µLevel® este inima sistemului, facilitând conexiunea și gestionarea datelor de la două sisteme µLevel simultan. Acesta oferă posibilitatea de a "zero" datele sau de a afișa valori diferențiale, permițând o analiză mai detaliată a măsurătorilor. De asemenea, permite salvarea și exportul datelor în format CSV, ceea ce înseamnă că informațiile pot fi ușor integrate în alte programe sau utilizate în aplicații de analiză de date.

ProLine® v5 este un software suplimentar care completează funcționalitățile sistemului µLevel80, oferind o soluție completă pentru alinierea ghidajelor liniare. Acest software permite măsurători ușoare și analize profesionale, incluzând evaluarea automată și grafică în timpul măsurării și gestionarea automată a conexiunii prin Bluetooth. Cu capacitatea de a măsura înclinarea și ruliul simultan, precum și de a efectua măsurători diferențiale și de a detecta automat distanța prin Bluetooth DistoTM, ProLine® v5 este un instrument esențial pentru cei care necesită precizie și eficiență în măsurătorile lor.

Funcțiile avansate ale µLevel80 includ măsurători manuale sau complet automate, posibilitatea de a reduce la zero două puncte sau de a efectua analize optime, ajustări cu valori live și vizualizarea datelor cu toate valorile și calculele asociate. De asemenea, sistemul oferă capacitatea de a genera rapoarte cu un singur clic, care includ toate graficele și datele în format PDF, facilitând partajarea și documentarea rezultatelor măsurătorilor.

Cu un software ușor de utilizat, cu ecran tactil, µLevel80 este conceput pentru a oferi o experiență de utilizare intuitivă și eficientă, în timp ce oferă funcționalitate avansată și performanțe superioare în domeniul măsurătorilor de înaltă precizie.

 1. Măsurători de înaltă precizie: µLevel80 oferă măsurători digitale precise, esențiale pentru aplicații care necesită acuratețe și fiabilitate.
 2. Funcționalități extinse: Comparativ cu predecesorul său, µLevel80 oferă de patru ori mai multe funcții, permițând utilizatorilor să efectueze o varietate mai mare de măsurători și analize.
 3. Software avansat: Cu software-ul µLevel®, utilizatorii pot conecta și gestiona două sisteme µLevel simultan, să efectueze măsurători diferențiale și să exporte datele în format CSV pentru analize ulterioare.
 4. ProLine® v5: Sistemul este echipat și cu software-ul ProLine® v5, care facilitează alinierea ghidajelor liniare și oferă funcționalități suplimentare pentru măsurători și analize profesionale.
 5. Ușor de utilizat: Cu un software cu ecran tactil intuitiv, µLevel80 este conceput pentru a fi accesibil și ușor de utilizat, chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.
 6. Conectivitate fără fir: µLevel80 dispune de conectivitate Bluetooth, permițând gestionarea automată a conexiunii și eliminând nevoia de cabluri, ceea ce îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea în procesul de măsurare.
 7. Raportare simplificată: Sistemul permite generarea rapidă a rapoartelor cu un singur clic, incluzând grafice și date în format PDF, facilitând partajarea și documentarea rezultatelor măsurătorilor.
 8. Performanțe superioare: µLevel80 oferă performanțe îmbunătățite și versatilitate în domeniul măsurătorilor de înaltă precizie, satisfăcând nevoile utilizatorilor din diverse industrii și aplicații.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!