Crystal Instruments Controller de testare a vibrațiilor Spider-81/81B

Spider-81 este un controler inovator de testare a vibrațiilor, cu arhitectură centralizată și tehnologie DSP integrată. Cu conectivitate Ethernet sincronizată în timp, acest controler oferă performanță îmbunătățită, fiabilitate și protecție împotriva defecțiunilor. Cu funcții software avansate și o gamă largă de intrări și ieșiri, Spider-81 este o soluție compactă și versatilă pentru controlul și testarea vibrațiilor în diverse aplicații.
 
Cod Produs: C610 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Arhitectura centralizată a controlerului de testare a vibrațiilor Spider-81 reprezintă o inovație semnificativă în domeniul testării și controlului vibrațiilor. Acest controler integrează conectivitate Ethernet sincronizată în timp cu tehnologia de procesare digitală de semnal (DSP) încorporată, eliminând nevoia unui computer extern pentru funcționare în timp real. Această abordare îmbunătățește performanța, fiabilitatea și protecția împotriva defecțiunilor, permițând în același timp configurarea unui număr mare de canale fără a afecta performanța.

Spider-81 este conceput pentru a oferi control și monitorizare avansate într-un pachet compact și versatil. Hardware-ul său de ultimă generație include intrări multiple pentru măsurarea tensiunii, încărcării, TEDS și IEPE, precum și ieșiri analogice pentru generarea formelor de undă sincronizate. Un ecran LCD luminos furnizează informații despre starea testării, iar conexiunile multiple permit citirea semnalelor intrărilor și ieșirilor analogice.

Software-ul avansat al controlerului oferă o gamă largă de funcționalități pentru testarea și controlul vibrațiilor, inclusiv control aleatoriu, control sinusoidal, control clasic al șocurilor și altele. Conectivitatea Ethernet facilitează integrarea controlerului în rețele distribuite, reducând zgomotul și interferențele electrice. Tehnologia de sincronizare IEEE 1588 asigură o sincronizare precisă între controlerele din aceeași rețea, permițând funcționarea lor ca un sistem integrat.

Cu dimensiuni compacte și o greutate redusă, controlerul Spider-81 este ușor de instalat și de utilizat în diverse aplicații de testare a vibrațiilor. Memoria internă generoasă permite stocarea datelor de configurare și de analiză, iar opțiunile de conectivitate la computer facilitează monitorizarea și controlul sistemului. În concluzie, Spider-81 reprezintă o soluție avansată și versatilă pentru controlul și testarea vibrațiilor într-o varietate de aplicații industriale și de cercetare.
 
Conectivitate Ethernet sincronizată în timp: Integrează conectivitatea Ethernet pentru control în timp real și sincronizare precisă între mai multe unități.
Procesare digitală de semnal (DSP) încorporată: Asigură o performanță de înaltă calitate în controlul și analiza vibrațiilor.
Intrări multiple: Include intrări pentru măsurarea tensiunii, încărcare, TEDS și IEPE, oferind flexibilitate în măsurarea diferitelor tipuri de vibrații.
Ieșiri analogice: Furnizează forme de undă de ieșire sincronizate și de înaltă calitate.
Funcții software avansate: Oferă diverse moduri de control ale vibrațiilor, inclusiv control aleatoriu, sinusoidal, control clasic al șocurilor etc.
Conectivitate simplă la rețea: Permite amplasarea controlerului departe de computerul gazdă și monitorizarea/controlul acestuia prin rețea.
Sincronizare precisă între unități: Tehnologia de sincronizare IEEE 1588 asigură o sincronizare în nanosecunde între mai multe controlere din aceeași rețea.
Compact și ușor de utilizat: Dimensiuni compacte și greutate redusă, cu un design prietenos pentru utilizator și un ecran LCD pentru monitorizare simplă.
Memorie internă generoasă: Memoria flash internă de 4 GB pentru stocarea datelor de configurare și de analiză.
Opțiuni de conectivitate la computer: Conectorul mamă 100Base-T RJ45 permite conectarea la computer sau la comutatorul de rețea.
 

 1. Control aleatoriu al vibrațiilor: Permite generarea și controlul aleatoriu al vibrațiilor pentru diverse aplicații de testare.
 2. Sine-On-Random (SoR): Oferă posibilitatea de a combina vibrațiile sinusoidale cu cele aleatoare pentru teste mai complexe.
 3. Aleatoriu pe aleatoriu (RoR): Permite generarea și controlul aleatoriu al vibrațiilor în două etape, oferind flexibilitate în teste avansate.
 4. Controlul vibrațiilor sinusoidale măturat: Permite generarea și controlul vibrațiilor sinusoidale cu frecvență variabilă într-un interval dat.
 5. Căutare prin rezonanță Track & Dwell (RSTD): Oferă funcționalitatea de căutare și urmărire a rezonanțelor în timpul testelor.
 6. Multi-Sine: Permite generarea și controlul simultan al mai multor semnale sinusoidale pentru teste complexe de vibrații.
 7. Oscilator sinusoid: Furnizează funcționalitatea de generare și control al semnalelor sinusoidale pentru teste și analize precise.
 8. Controlul clasic al șocurilor: Oferă funcționalitatea de generare și control al șocurilor pentru teste de rezistență și evaluare a materialelor.
 9. Istoricul timpului tranzitoriu (TTH): Permite înregistrarea și analiza istoricului vibrațiilor în timp real pentru evaluarea performanței sistemelor.
 10. Sinteza spectrului de răspuns la șoc (SRS): Oferă funcționalitatea de sinteză a spectrului de răspuns la șoc pentru evaluarea și simularea răspunsului la șocuri.
 11. Control aleatoriu tranzitoriu: Permite generarea și controlul aleatoriu al vibrațiilor în timpul tranzițiilor pentru teste mai complexe.
 12. Controlul testării cutremurelor: Furnizează funcționalitatea de generare și control al vibrațiilor pentru teste de simulare a cutremurelor.
 13. Replicarea formei de undă în timp: Oferă posibilitatea de a reproduce forme de undă specifice pentru teste și analize detaliate.
Top of Form
Top of Form

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!