Crystal Instruments Controller de testare a vibrațiilor Spider-80M MIMO

Spider-80M MIMO este un controler de testare a vibrațiilor cu intrări și ieșiri multiple, bazat pe platforma Spider-80Xi. Acesta permite testarea și controlul precis al vibrațiilor pe până la 504 canale de intrare, oferind diverse moduri de control și sincronizare precisă a timpului între canale. Cu o unitate de stocare SSD detașabilă și conectivitate Ethernet, este o soluție robustă și eficientă pentru aplicațiile de măsurare structurală și acustică de înaltă calitate.
 
Cod Produs: C612 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)
     Descarca brosura aici

Controlerul de testare a vibrațiilor Spider-80M MIMO este un sistem versatil conceput pentru testarea vibrațiilor cu intrări și ieșiri multiple. Acesta are o arhitectură modulară bazată pe platforma eficientă Spider-80Xi. Fiecare șasiu Spider-80M poate găzdui până la 64 de canale, iar mai multe șasiuri pot fi combinate pentru a forma un sistem mare cu până la 504 canale de intrare.


Sistemul Spider-80M permite sincronizarea precisă a timpului între toate canalele, asigurând potrivirea excelentă a fazelor chiar și între front-end-urile Spider separate. Acesta oferă diverse moduri de control pentru testarea vibrațiilor, inclusiv aleatorie, sinusoidală, șoc clasic, control istoric al timpului tranzitoriu, spectru de răspuns la șoc și replicare a formei de undă.

În plus, sistemul include o unitate de stocare SSD de 2,5 inch, detașabilă și de înaltă performanță, pentru stocarea datelor, asigurând fiabilitatea chiar și în medii cu vibrații ridicate. Suportă conectivitate Ethernet pentru sincronizarea precisă a timpului între mai multe unități Spider-80Xi sau Spider-80M folosind protocolul IEEE 1588v2.

Cu construcția sa robustă și caracteristicile avansate, Controlerul de testare a vibrațiilor Spider-80M MIMO oferă o soluție cuprinzătoare pentru aplicațiile de măsurare structurală și acustică de înaltă calitate, care necesită controlul vibrațiilor pe mai multe canale.
 
 1. Arhitectură modulară: Bazat pe platforma eficientă Spider-80Xi, sistemul are o arhitectură modulară ce permite configurarea și extinderea flexibilă a numărului de canale de intrare și ieșire.
 2. Capacitate mare de canal: Fiecare șasiu Spider-80M poate găzdui până la 64 de canale de intrare, iar mai multe șasiuri pot fi combinate pentru a forma un sistem cu până la 504 canale de intrare, toate eșantionate simultan.
 3. Control MIMO: Sistemul permite controlul vibrațiilor cu intrări și ieșiri multiple (MIMO), oferind moduri variate de control, cum ar fi aleatoriu, sinusoidal, șoc clasic, control istoric al timpului tranzitoriu, spectru de răspuns la șoc și replicare a formei de undă.
 4. Sincronizare precisă a timpului: Prin conectivitate Ethernet, mai multe unități Spider-80Xi sau Spider-80M pot fi sincronizate cu precizie folosind protocolul IEEE 1588v2, asigurând sincronizarea precisă a timpului între toate canalele de măsurare.
 5. Unitate SSD de înaltă performanță: Sistemul este echipat cu o unitate SSD detașabilă de 2,5 inch, oferind suport pentru stocarea datelor într-un format fiabil și rezistent la medii cu vibrații ridicate.
 6. Conectivitate și extensibilitate: Unitatea dispune de conectori BNC izolați pentru intrări și ieșiri, precum și suport pentru module front-end Spider-80Xi suplimentare pentru extinderea numărului de canale.

 • Control aleatoriu MIMO: Permite generarea și controlul de semnale aleatorii pe mai multe canale de intrare și ieșire simultan, utilizat pentru testarea și evaluarea răspunsului structural la vibrații.
 • Control sinusoidal MIMO: Oferă capacitatea de a genera și controla semnale sinusoidale pe mai multe canale, util pentru testarea răspunsului la frecvențe specifice și evaluarea comportamentului structurilor sub vibrații periodice.
 • Control de șoc clasic MIMO: Permite generarea și controlul de semnale de șoc clasice pe mai multe canale, utilizat pentru testarea răspunsului la evenimente de șoc și evaluarea rezistenței structurilor la impact.
 • Control istoric al timpului tranzitoriu MIMO: Furnizează capacitatea de a controla semnale transitorii istorice pe mai multe canale, utilizat pentru simularea evenimentelor dinamice și evaluarea comportamentului structurilor în condiții de sarcină variabilă în timp.
 • Spectru de răspuns la șoc MIMO: Permite analiza spectrului de răspuns la șoc pe mai multe canale, util pentru evaluarea caracteristicilor de frecvență ale răspunsului structural la evenimentele de șoc.
 • Control de replicare a formei de undă în timp MIMO: Oferă capacitatea de a reproduce forme de undă complexe în timp pe mai multe canale, utilizat pentru simularea condițiilor de încărcare dinamice și evaluarea performanței structurilor sub condiții variabile.

Partea frontală a platformei Spider-80Xi și Spider-80M
Tipuri de front-end Spider-80HI Spider-80Ci Spider-80Gi Spider-80SGi Spider-80Ti
Rata maximă de eșantionare 256 kHz 256 kHz 256 kHz 256 kHz 1 kHz
Numărul de intrări pe front-end 8 8 16 8 16
Tip conector BNC BNC D-SUB cu 50 de pini LEMO Blocuri terminale conectabile cu 6 pini
Tip de introducere IEPE
Tensiune
TEDS
Încărcare TEDS
de tensiune IEPE 
Tensiune
Tensiometru
Tensiune
Tensiometru
Senzori bazați pe tensiometru
MEMS Senzori pe bază de curent continuu
IEPE

Termocuplu RTD de tip K cu 3 fire
Cuplaj de intrare AC Diferenţial
DC Diferenţial
AC Single-ended
DC Single-ended
AC Single-ended
DC Single-ended
Diferenţial AC
Diferenţial DC
Amplificator de încărcare în linie cu senzor diferențial
DC diferențial pe bază de punte 
PT 100 (RTD)
Intrare de tip K (TC)
Senzor Excitație 4,2 mA la 21 V pentru IEPE 4,2 mA la 21 V pentru IEPE +/-2,5 V, +/-5 V +2,5 V, +5 V, +10 V, 22 V pentru IEPE RTD de la 10 μA la 1,5 mA
Tip tensometru ------- ------- Sferturi de punte (Tip I, II, 3 –
Wire Sfert de punte)
Semi punte (Tip I, II)
Punte completă (Tip I, II)
Tensiune de excitare: ±2,5, ±5
Sfert de punte (Tip I, II)
Semi punte (Tip I, II)
Tip de punte completă (I, II)
Tensiune de excitare: ±2,5, ±5
-------
Interval maxim de intrare ±20 Vpk ±20 Vpk ±10 mV, ±100 mV,
±1 V, ±10 V
±10 mV, ±100 mV,
±1 V, ±10 V
400 Ohm (RTD)
±80 mV (TC)
Tensiune de protecție de intrare ±220 V ±220 V ±220 V ±40 V -------
Convertor analog-digital pe canal ADC dublu pe 24 de biți ADC dublu pe 24 de biți ADC dublu pe 24 de biți ADC pe 24 de biți ADC pe 24 de biți
Discuție încrucișată < -100 dB < -100 dB < -130 dB < -100 dB -------
Precizia amplitudinii ±0,1% la 1 kHz 1 V ±0,1% la 1 kHz 1 V 0,1% tipic,
mai puțin de 1,5%
(până la 10 KHz),
lungimea cablului de până la
1000 ft (18AWG)
±0,1% -------
Meci de fază < 1° până la 20 kHz < 1° până la 20 kHz < 1° până la 20 kHz < 1° până la 20 kHz -------

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!