Crystal Instruments Căutare prin rezonanță și control al stației urmărite

Căutarea prin rezonanță și controlul stației urmărite (RSTD) este o soluție avansată pentru testarea și monitorizarea vibrațiilor în diverse aplicații industriale și de cercetare. Această tehnologie inovatoare permite identificarea rapidă a frecvențelor de rezonanță și monitorizarea lor în timpul testelor pentru detectarea modificărilor. Cu caracteristici precum căutarea automată a frecvențelor de rezonanță și urmărirea continuă a acestora, RSTD facilitează procesul de evaluare structurală și oferă date precise pentru analiza și optimizarea materialelor și componentelor.
 
Cod Produs: C671 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Funcții
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Căutarea prin rezonanță și controlul stației urmărite (RSTD) reprezintă o soluție avansată pentru testarea și monitorizarea vibrațiilor în diverse aplicații industriale și de cercetare. Această tehnologie inovatoare permite utilizatorilor să identifice rapid frecvențele de rezonanță ale obiectelor testate și să le monitorizeze în timpul testelor pentru a detecta modificări și variații.


Cu ajutorul funcției de căutare prin rezonanță, utilizatorii pot detecta automat frecvențele de rezonanță într-un anumit interval, folosind diverse metode precum Q sau amplitudinea transmisibilității. Odată identificate, frecvențele de rezonanță sunt introduse manual sau încărcate dintr-un tabel de căutare pentru a fi monitorizate în timpul testelor.

Caracteristica de control al stației urmărite permite utilizatorilor să urmărească și să monitorizeze continuu frecvențele de rezonanță și să rămână la ele în timpul testelor. Acest lucru este realizat prin definirea condițiilor de oprire a locuinței și a timpului de staționare la frecvența de rezonanță. Utilizatorii pot ajusta nivelul de control și sensibilitatea în timp ce monitorizează schimbările de frecvență și proprietăți, cum ar fi amplitudinea și Q.

În plus, produsul oferă facilități avansate de vizualizare a vibrațiilor, modul Black Box pentru testare fără PC și suport pentru controlul multi-shaker, sporind eficiența și flexibilitatea procesului de testare.
Căutarea prin rezonanță și controlul stației urmărite (RSTD) reprezintă o soluție completă și eficientă pentru testarea și monitorizarea vibrațiilor, cu caracteristici avansate și funcționalități care îmbunătățesc procesul de evaluare structurală și oferă date precise și relevante pentru analiza și optimizarea materialelor și componentelor.
 
 1. Căutare automată a frecvențelor de rezonanță: Utilizează Q sau amplitudinea transmisibilității pentru a identifica rapid frecvențele de rezonanță într-un interval specific.
 2. Control al stației urmărite: Permite urmărirea continuă a frecvențelor de rezonanță și rămânerea la acestea în timpul testelor, cu posibilitatea de ajustare a nivelului de control și sensibilitate.
 3. Vizualizare avansată a vibrațiilor: Oferă funcții avansate de vizualizare a modelului structural și vibrațiilor în timp real, facilitând înțelegerea comportamentului obiectelor testate.
 4. Modul Black Box: Permite efectuarea testelor fără necesitatea unui computer conectat în mod constant, crescând flexibilitatea procesului de testare.
 5. Suport pentru controlul multi-shaker: Permite monitorizarea și gestionarea mai multor teste de vibrații de la o singură stație PC, simplificând procesul și economisind timp și resurse.
 6. Înregistrare continuă a datelor: Toate semnalele de intrare și de transmisie pot fi înregistrate continuu pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern, pentru analize ulterioare.
 7. Suport pentru diverse echipamente hardware: Produsul este compatibil cu diverse controlere și dispozitive de achiziție a datelor Spider, oferind o soluție integrată și flexibilă.

 1. Capacitate de căutare a frecvențelor de rezonanță:
  • Utilizează Q sau amplitudinea transmisibilității pentru căutarea automată a frecvențelor de rezonanță într-un interval specific.
 2. Capacitate de control al stației urmărite:
  • Permite urmărirea continuă și controlul frecvențelor de rezonanță în timpul testelor, cu posibilitatea de ajustare a nivelului de control și sensibilitate.
 3. Vizualizare a vibrațiilor:
  • Oferă funcții avansate de vizualizare a modelului structural și vibrațiilor în timp real, inclusiv generarea rapidă și eficientă a modelului 3D.
 4. Modul Black Box:
  • Permite efectuarea testelor fără necesitatea unui computer conectat în mod constant, simplificând procesul de testare.
 5. Suport pentru controlul multi-shaker:
  • Permite monitorizarea și gestionarea mai multor teste de vibrații de la o singură stație PC, cu scalare până la 12 controlere simultane.
 6. Înregistrare continuă a datelor:
  • Toate semnalele de intrare și de transmisie pot fi înregistrate continuu pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern pentru analize ulterioare.
 7. Compatibilitate hardware:
  • Produsul este compatibil cu diverse controlere și dispozitive de achiziție a datelor Spider, inclusiv controlerele Spider-81/81B Premium, Spider-80X/80Xi și Spider-80M MIMO.
 8. Suport pentru software suplimentar:
  • Include suport pentru diverse opțiuni software, cum ar fi testarea vibrațiilor sinusoidale măturate, testarea vibrațiilor multi-sinus și măsurarea distorsiunii armonice totale (THD) pentru sinus.

 1. Căutare automată a frecvențelor de rezonanță: Utilizarea Q sau amplitudinea transmisibilității pentru a detecta și identifica rapid frecvențele de rezonanță într-un interval specific.
 2. Control al stației urmărite: Permite urmărirea continuă a frecvențelor de rezonanță și rămânerea la acestea în timpul testelor, cu posibilitatea de a ajusta nivelul de control și sensibilitatea.
 3. Vizualizare avansată a vibrațiilor: Furnizează funcții puternice de vizualizare a modelului structural și vibrațiilor în timp real, inclusiv generarea rapidă și eficientă a modelului 3D.
 4. Modul Black Box: Permite efectuarea testelor fără necesitatea unui computer conectat în mod constant, sporind flexibilitatea și eficiența procesului de testare.
 5. Suport pentru controlul multi-shaker: Permite monitorizarea și gestionarea simultană a mai multor teste de vibrații de la o singură stație PC, simplificând și economisind timp și resurse în procesul de testare.
 6. Înregistrare continuă a datelor: Toate semnalele de intrare și de transmisie pot fi înregistrate continuu pe un Spider-NAS sau pe un spațiu de stocare intern pentru analize ulterioare și pentru a asigura o documentare completă a testelor.
 7. Compatibilitate hardware extinsă: Produsul este compatibil cu o gamă largă de controlere și dispozitive de achiziție a datelor Spider, oferind o soluție integrată și flexibilă pentru diverse nevoi de testare și monitorizare a vibrațiilor.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!