Roboți colaborativi - Han's Robot

Vă prezentăm gama noastră impresionantă de roboți colaborativi, proiectați pentru a îmbunătăți eficiența, siguranța și flexibilitatea în fabrica dumneavoastră.
Maximizați productivitatea și calitatea operațiunilor voastre cu ajutorul acestora, proiectați pentru performanță și eficiență.


În era industrializării inteligente, roboții colaborativi joacă un rol crucial în automatizarea și eficientizarea proceselor de producție. Aceștia sunt proiectați să lucreze în siguranță alături de oameni, îmbunătățind productivitatea și reducând riscurile, fiind echipați cu senzori avansați și software de control care le permit să interacționeze eficient cu mediul înconjurător.


Indiferent dacă este vorba despre manipulatoare mobile, roboți colaborativi de diverse sarcini sau vehicule autonome, aceste tehnologii avansate sunt esențiale pentru viitorul fabricării inteligente. Ele nu doar că îmbunătățesc siguranța și eficiența, dar și oferă soluții flexibile și scalabile care pot fi personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei industrii.


În acest blog, vom explora diverse tipuri de roboți colaborativi și autonomi, analizând modul în care aceștia pot transforma afacerea dumneavoastră.De ce să alegeți roboți colaborativi?

Roboții colaborativi de la Han's Robot sunt proiectați pentru a lucra armonios alături de oameni. Echipati cu tehnologii avansate, aceștia oferă o experiență inegalabilă și pot fi aplicați într-o gamă vastă de industrii și procese. Vă întrebați cum este posibil?

Cu roboții noștri, această flexibilitate și eficiență sunt posibile datorită tehnologiei de vârf, senzorilor de precizie și sistemelor de control avansate. Fiecare model este conceput pentru siguranță, adaptabilitate și performanță maximă.

Acești roboți vin în diverse modele, fiecare conceput pentru sarcini specifice, variind în greutate, capacitate de încărcare ș.a.m.d. De la modele mai ușoare, ideale pentru manipularea sarcinilor mici, până la modele robuste, capabile să suporte încărcături mai mari, roboții noștri sunt soluția perfectă pentru orice nevoie industrială. 
 
Robotul Colaborativ Elfin:
 
Robotul colaborativ Elfin cu 6 axe revoluționează liniile de producție automatizate, asamblarea, preluarea, sudarea, șlefuirea, pulverizarea și multe alte aplicații. Acest robot inovator dispune de un design unic cu module duble de articulație, fiecare modul de mișcare având două articulații pentru a crea o structurăcinematică unică.

Această inovație nu doar că se diferențiază radical de majoritatea roboților colaborativi de pe piață, dar oferă și o flexibilitate superioară în operare, asigurând performanțe de neegalat.

 
READ MORE >


Robot Colaborativ Elfin-Pro:

Elfin-PRO reprezintă evoluția robotului colaborativ Elfin, oferind o performanță superioară și multiple avantaje. Păstrând toate beneficiile modelului original, precum varietatea de modele, implementarea facilă, precizia înaltă și flexibilitatea excepțională, Elfin-PRO adaugă valoare prin integrarea tehnologiei AI de ultimă generație, controlului avansat al forței și viziunii la capăt.

Designul modular cu articulații duble este acum completat de un proces inovator de tratament al suprafeței, oferind stabilitate și fiabilitate sporite. Aceste îmbunătățiri fac din Elfin-PRO un partener ideal pentru colaborarea om-robot, extinzând considerabil gama de aplicații posibile.

READ MORE >


 
Robot Colaborativ Heavy Payload:

Robotul Heavy Payload  S de la Han's Robot este conceput pentru sarcini grele, oferind o capacitate de încărcare impresionantă și o rază extinsă de acțiune a brațului. Capabil să manipuleze fără efort sarcini de până la 35 kg și să opereze într-un radius de lucru de 1650 mm până la 1800 mm, acest robot este ideal pentru aplicații diverse, cum ar fi încărcarea și descărcarea mașinilor, paletizarea, asamblarea și manipularea sarcinilor grele.

Robotul Heavy Payload de la Han's Robot este soluția perfectă pentru utilizatorii care doresc să își îmbunătățească productivitatea, oferind un salt calitativ în performanță, protecție avansată, timp de răspuns rapid și capacitate superioară de a rezista interferențelor.


 
READ MORE > 
Robot Colaborativ Elfin-Ex Explosion-Proof

Elfin-Ex, robotul colaborativ antiexplozie care redefinește siguranța în medii cu risc ridicat. Certificat național pentru protecția împotriva exploziilor, Elfin-Ex poate înlocui lucrătorii în condiții periculoase, reducând considerabil riscurile operaționale.
Acest robot avansat utilizează un sistem antiexplozie cu presiune pozitivă compensată pentru scurgeri, izoland eficient sursele de aprindere.

Carcasa sa este proiectată cu multiple straturi de etanșare, realizând astfel o structură antiexplozie combinată de siguranță intrinsecă și presiune pozitivă. Echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii pozitive, Elfin-Ex poate monitoriza în timp real presiunea gazului de protecție, oferind protecție continuă împotriva întreruperilor de curent. Acest mecanism blochează intrarea gazelor combustibile și a prafului exploziv, prevenind riscul de explozie.

Robotul nu doar că îmbunătățește siguranța, dar și optimizează eficiența în medii de lucru extrem de periculoase.

READ MORE >

 
Vehicul Autonom Multi-senzor HR AGV:

HR AGV de la Han's Robot reprezintă următoarea generație de vehicule autonome multi-senzor, revoluționând sarcinile de intralogistică în interior. Acest robot inteligent transportă autonom obiecte și navighează liber în mediul său, ușurând munca angajaților și crescând eficiența operațională.

Echipat cu un radar avansat pentru evitarea obstacolelor, HR AGV operează continuu și în deplină siguranță, fără întreruperi. Sistemul său integrat de navigație autonomă și software-ul de dispecerizare permit utilizarea simultană a mai multor unități HR, asigurând funcționarea neîntreruptă a producției și flexibilitatea maximă în manipulare. HR AGV nu doar că îmbunătățește eficiența, dar redefinește și standardele de siguranță și productivitate în mediile industriale.
 
READ MORE >

 
Manipulator Mobil STAR: 

Manipulatorul STAR de la Han's Robot este o soluție avansată și inteligentă pentru operațiuni complexe. Combinând brațul mecanic, robotul mobil, sistemul de viziune și prinderea precisă, STAR realizează prinderea, manipularea, asamblarea și detectarea materialelor cu eficiență maximă.
Adaptabil la diverse medii de lucru, STAR se integrează ușor cu sistemele existente ale clienților pentru o programare flexibilă și implementare rapidă.

Dezvoltat intern, oferă un raport cost-performanță excelent și scalabilitate robustă, conectându-se la MES sau alte sisteme pentru soluții personalizate.
Ideal pentru industria 4.0, STAR este utilizat în electronice, produse metalice, piese auto, energie, sănătate, servicii familiale și multe altele, redefinind productivitatea și flexibilitatea în industrii diverse.

am nevoie de ajutor. 

READ MORE > 
 
Transformarea automatizării: De la Roboți Tradiționali la Roboți Colaborativi

Roboții industriali tradiționali și cei colaborativi reprezintă două revoluții distincte în automatizare. Roboții tradiționali sunt adesea mari, puternici și izolați de muncitori pentru siguranță, fiind utilizați în operațiuni repetitive și de mare volum. În schimb, roboții industriali colaborativi (coboți) sunt proiectați să lucreze cot la cot cu oamenii, oferind flexibilitate și siguranță sporită.

Echipati cu senzori avansați și software inteligent, coboții detectează prezența umană și ajustează automat mișcările pentru a preveni accidentele. Această colaborare armonioasă nu doar că îmbunătățește eficiența și productivitatea, dar și creează un mediu de lucru mai sigur și mai adaptabil, revoluționând modul în care tehnologia și forța de muncă interacționează.Roboți colaborativi pentru diverse Aplicații și Industrii:
 
Industrii               3C            Automobile           Sănătate           Prelucrarea metalelor            Educaţie           Retail nou           Articole sanitare 
Aplicații           Sudare       Încarcă - descarcă         CNC                  Paletizarea                    Măcinare         Înșurubare               Pulverizare   
                    DetectareTop of Form           Marcare            Manipulare              Asamblare                   Tăiere        Curatenie Lipire       Inspecția conductelorConcluzie

Roboții colaborativi aduc un plus de eficiență, siguranță și flexibilitate în fabrica ta, transformând modul de operare și reducând costurile. Ei sunt esențiali pentru diverse ramuri industriale, de la asamblare și manipulare, la inspecție și logistică.

Dacă doriți să vă optimizați procesele și să vă creșteți productivitatea, contactează-ne pentru o ofertă personalizată și descoperiți cum roboții noștri vă pot revoluționa afacerea.

 

Contactează-ne pentru o ofertă

Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!