Expert Transient: Soluția Avansată pentru Achiziția și Analiza Datelor de Mentenanță Industrială

Expert Transient: Soluția Avansată pentru Achiziția și Analiza Datelor de Mentenanță Industrială

În domeniul mentenanței industriale, precizia și eficiența în diagnosticarea și prevenirea defecțiunilor sunt esențiale. Expert Transient se dovedește a fi un instrument indispensabil pentru inginerii și tehnicienii care se ocupă cu monitorizarea și întreținerea echipamentelor industriale. Acest dispozitiv inteligent de înregistrare a datelor tranzitorii oferă o soluție completă pentru achiziția sincronă de date și analiza detaliată a defecțiunilor, asigurând astfel funcționarea optimă a sistemelor industriale.
 

Beneficiile Utilizării Expert Transient:
 
 1. Achiziție și Stocare Sigură a Datelor:
  • Cu o rată de eșantionare de până la 50 kHz pe canal și opțiuni de stocare atât interne cât și externe, Expert Transient garantează capturarea precisă și sigură a datelor. Aceasta este esențială pentru detectarea rapidă a anomaliilor și prevenirea defecțiunilor costisitoare.
 2. Flexibilitate și Extensibilitate:
  • Expert Transient este disponibil în configurații cu 4, 8, 12 sau 16 intrări analogice sincrone și poate fi extins pentru a suporta peste 100 de semnale analogice. Acest lucru îl face ideal pentru aplicații variate, de la monitorizarea simplă a câtorva parametri, la proiecte complexe ce necesită colectarea simultană a multor semnale.
 3. Software Avansat pentru Analiză:
  • Software-ul ProfiSignal 20 Go permite vizualizarea și analiza datelor în timp real sau offline. Funcțiile avansate de analiză oferite de acest software permit utilizatorilor să înțeleagă rapid și precis secvențele evenimentelor care au dus la o defecțiune, facilitând astfel luarea unor măsuri corective rapide și informate.
 4. Monitorizare Continuă și Declanșată:
  • Expert Transient oferă moduri de achiziție declanșate și continue, asigurând capturarea datelor atât în timpul funcționării normale, cât și în timpul evenimentelor critice. Această flexibilitate permite utilizatorilor să configureze declanșatoare pentru a înregistra date înainte și după un eveniment specific.
 5. Operare Independentă:
  • Dispozitivul poate funcționa autonom, fără a necesita un PC conectat constant. Datele sunt stocate în memoria internă de 12 GB sau pe unități externe, asigurând astfel o capacitate de stocare pe termen lung și reducând necesitatea intervențiilor frecvente.
 6. Sincronizare și Precizie Ridicată:
  • Achiziția sincronă a datelor permite o identificare precisă a secvenței evenimentelor în cazul unei defecțiuni. Dispozitivul oferă o precizie mare de măsurare, cu ADC de 24 de biți, asigurând capturarea detaliată a semnalelor.

I/O-uri și interfețe:

Domenii de Utilizare și Aplicații:

Expert Transient este folosit într-o gamă largă de aplicații industriale, datorită versatilității și performanțelor sale superioare:
 • Diagnosticul Defecțiunilor:
  • Utilizat pentru detectarea și analiza detaliată a defecțiunilor pe mașini, sisteme și standuri de testare. Prin înregistrarea sincronă a semnalelor analogice și digitale, se pot identifica rapid cauzele și secvențele evenimentelor care au condus la defecțiuni.
 • Monitorizarea Proceselor de Mare Viteză:
  • Ideal pentru monitorizarea și optimizarea proceselor industriale rapide, precum evaluarea supratensiunilor sau plusurilor în sistemele electrice. Capacitatea de a înregistra date continuu sau declanșat asigură că toate evenimentele critice sunt capturate și analizate.
 • Cercetare și Dezvoltare:
  • Utilizat în laboratoare pentru experimente de prăbușire, detonare, explozie, măsurarea șocurilor și vibrațiilor, cercetarea materialelor și simularea mediului. Flexibilitatea și precizia Expert Transient fac din acesta un instrument de neprețuit pentru cercetători și ingineri.
 • Industria Energetică:
  • Utilizat pentru monitorizarea transformatoarelor și a liniilor de înaltă tensiune. Capacitatea de a înregistra și analiza detalii fine ale supratensiunilor și altor evenimente critice a permis identificarea și remedierea rapidă a problemelor, asigurând astfel continuitatea alimentării cu energie.
 • Automotive și Aerospace:
  • În testarea vehiculelor și a componentelor aerospațiale, Expert Transient este utilizat pentru măsurarea și analiza șocurilor și vibrațiilor, contribuind la asigurarea siguranței și performanței produselor.
Detalii Tehnice și Funcționalități Cheie:
 1. Achiziție Sincronă și Precizie Ridicată:
  • Permite achiziția sincronă a semnalelor analogice și digitale, oferind o imagine clară și detaliată a secvențelor de evenimente. Cu o precizie de măsurare de 24 de biți ADC, Expert Transient oferă date de o calitate excepțională.
 2. Moduri de Înregistrare Declanșate și Continue:
  • Flexibilitatea de a seta moduri de înregistrare continuă sau declanșată în funcție de necesitățile specifice ale aplicației. Utilizatorii pot defini evenimente de declanșare pentru a captura date pre și post eveniment, asigurând astfel o analiză completă.
 3. Capacități de Stocare pe Termen Lung:
  • Cu o memorie internă de 12 GB și opțiuni de stocare externă pe NAS sau SCSI, Expert Transient poate înregistra și stoca volume mari de date pe perioade extinse, fără a necesita intervenția continuă a unui PC.
 4. Alarme și Notificări:
  • Sistemul include funcții de alarmă prin e-mail sau mesaj text, astfel încât utilizatorii să fie notificați imediat în cazul depășirii valorilor limită predefinite, permițând intervenții rapide și eficiente.
 5. Software Avansat pentru Analiză:
  • Software-ul ProfiSignal 20 Go permite vizualizarea și analiza datelor în timp real sau offline. Funcțiile avansate de analiză oferite de acest software permit utilizatorilor să înțeleagă rapid și precis secvențele evenimentelor care au dus la o defecțiune, facilitând astfel luarea unor măsuri corective rapide și informate.
 6. Extensibilitate:
  • Disponibil în configurații cu 4, 8, 12 sau 16 intrări analogice sincrone și poate fi extins pentru a suporta peste 100 de semnale analogice. Aceasta oferă flexibilitate pentru a adapta dispozitivul la nevoile specifice ale fiecărei aplicații.
  
   Descarcă broşura aici
Interfețe software:
 


 
Software potrivit pentru Expert Transient:
Cazuri Reale de Utilizare:

Un exemplu concret de utilizare a Expert Transient este în cadrul unei fabrici de producție auto, unde dispozitivul este folosit pentru monitorizarea și diagnosticarea utilajelor de presare a metalului. Prin detectarea și analiza rapidă a fluctuațiilor de curent și tensiune, echipa de mentenanță a reușit să prevină defecțiuni majore, reducând astfel timpii de nefuncționare și costurile de reparație.
De asemenea, în sectorul energetic, Expert Transient este utilizat pentru monitorizarea transformatoarelor și a liniilor de înaltă tensiune. Capacitatea de a înregistra și analiza detalii fine ale supratensiunilor și altor evenimente critice a permis identificarea și remedierea rapidă a problemelor, asigurând astfel continuitatea alimentării cu energie.


Concluzie:

Expert Transient se impune ca un instrument esențial pentru orice companie implicată în mentenanța industrială. Cu capabilități avansate de achiziție și analiză a datelor, flexibilitate în utilizare și opțiuni extinse de stocare și notificare, acest dispozitiv oferă toate avantajele necesare pentru a asigura funcționarea eficientă și fiabilă a echipamentelor industriale. Indiferent de domeniul de aplicare, Expert Transient aduce un plus de valoare prin precizie, siguranță și eficiență.


Citeşte şi:

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!