Crystal Instruments Analiza urmăririi comenzilor

Urmărirea comenzilor este o metodă analitică pentru monitorizarea și analizarea dinamicii mașinilor rotative sau alternative, în special atunci când viteza de rotație variază în timp. Se concentrează pe măsurarea semnalelor în funcție de multiplii vitezei arborelui, numiți "comenzi". Acest lucru ajută la detectarea și interpretarea mai ușoară a forțelor dinamice care influențează mașina. Tehnica este utilă în diverse aplicații, cum ar fi testele de pornire/oprire și diagnosticarea și echilibrarea mașinilor. Procesul implică preluarea semnalului de vibrație, prelucrarea acestuia și transformarea în domeniul ordinii pentru analiză ulterioară, ajutând la evaluarea și optimizarea performanței mașinilor.
 
Cod Produs: C630 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
Urmărirea comenzilor este o tehnică de analiză utilizată pentru studierea comportamentului dinamic al mașinilor rotative sau alternative, în care viteza de rotație poate varia în timp. Această tehnică se concentrează pe măsurarea și analiza semnalelor în funcție de multiplii vitezei variabile a arborelui, cunoscuți sub numele de "comenzi". Prin urmărirea comenzilor, se pot detecta și interpreta mai ușor forțele dinamice care afectează mașina.

Principalele măsurători utilizate în urmărirea comenzilor sunt spectrul de ordine și urmărirea comenzilor. Spectrul de ordine arată amplitudinea semnalului în funcție de ordinele armonice ale frecvenței de rotație a arborelui de referință, în timp ce urmărirea comenzilor monitorizează istoricul amplitudinii măsurate la o singură comandă în raport cu viteza arborelui mașinii.

Această tehnică are diverse aplicații practice, inclusiv monitorizarea răspunsului dinamic al mașinilor în timpul variației turației (cum ar fi în cazul testelor de pornire/oprire) sau pentru diagnosticarea și echilibrarea mașinilor în funcțiune stabilă. Urmărirea comenzilor este utilă în identificarea interacțiunilor de rezonanță și excitație în timpul variației vitezei, iar rezoluția și intervalul de măsurare sunt ajustate pentru a corespunde vitezei de rotație a arborelui.

Tehnologia de urmărire a comenzilor implică preluarea semnalului de vibrație, prelucrarea acestuia prin intermediul unor algoritmi preciși și transformarea în domeniul ordinii pentru analiză ulterioară. Procesul de urmărire a comenzilor este esențial în evaluarea și optimizarea performanței mașinilor rotative sau alternative.
 
 1. Măsurare și înregistrare simultană a semnalelor: Produsul permite măsurarea și înregistrarea simultană a două semnale de impulsuri ale tahometrului și a unuia până la opt semnale analogice de răspuns dinamic.
 2. Procesare avansată a semnalelor de tahometru: Are capacitatea de a procesa semnalele de tahometru pentru a produce semnale de rotație de înaltă fidelitate în funcție de timp, care pot fi ulterior înregistrate și analizate.
 3. Măsurare extinsă a spectrului de frecvență: Poate măsura spectrul de frecvență constantă, precum și spectrul de comandă pentru un număr mare de canale, până la 128.
 4. Urmărirea comenzilor și a fazelor: Permite măsurarea și analiza urmăririi comenzilor cu fază pentru un număr mare de canale, facilitând studiul comportamentului mașinii în funcție de modificările de viteză.
 5. Aplicații extinse: Produsul poate fi utilizat în diverse aplicații, inclusiv testele de pornire/oprire, diagnosticarea și echilibrarea mașinilor, caracterizarea rezonanțelor și a excitațiilor, oferind date esențiale pentru îmbunătățirea performanței și fiabilității sistemelor mecanice.
 6. Rezoluție și interval ajustabile: Are capacitatea de a ajusta rezoluția și intervalul de măsurare în funcție de viteza de rotație a arborelui, asigurând o analiză precisă și detaliată a comportamentului mașinii în diferite condiții de funcționare.

 1. Măsurare și înregistrare a semnalelor de impulsuri ale tahometrului: Produsul poate măsura și înregistra semnalele de impulsuri ale tahometrului, oferind informații despre viteza de rotație a arborelui mașinii.
 2. Măsurare a semnalelor de răspuns dinamic: Permite măsurarea și înregistrarea semnalelor analogice de răspuns dinamic, cum ar fi vibrația, deplasarea sau accelerația, pentru analiza comportamentului dinamic al mașinii.
 3. Procesare avansată a semnalelor de tahometru: Are capacitatea de a procesa semnalele de tahometru pentru a genera semnale de rotație de înaltă fidelitate în funcție de timp, facilitând analiza și interpretarea datelor.
 4. Analiză a spectrului de frecvență: Produsul poate efectua analiza spectrului de frecvență constantă și a spectrului de comandă pentru a identifica componentele semnalului în funcție de ordinele armonice ale frecvenței de rotație a arborelui.
 5. Urmărirea comenzilor și a fazelor: Permite urmărirea și analiza amplitudinii și fazei semnalelor în raport cu comanda de rotație a arborelui, oferind informații despre modul în care acestea variază odată cu schimbările de viteză.
 6. Aplicații specializate: Produsul poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv testele de pornire/oprire, diagnosticarea și echilibrarea mașinilor, caracterizarea rezonanțelor și a excitațiilor, oferind date esențiale pentru îmbunătățirea performanței și fiabilității sistemelor mecanice.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!