VibraSens Accelerometrul piezoelectric 160

Accelerometrul piezoelectric model 160 este o soluție compactă și precisă pentru măsurarea vibrațiilor și șocurilor în diverse aplicații industriale și OEM. Cu un design robust și opțiuni versatile de ieșire de tensiune, acest accelerometru oferă performanțe fiabile și se integrează ușor în diferite echipamente și mașini. Fiind conceput pentru utilizare în aplicații de mare volum și OEM, este alegerea ideală pentru monitorizarea vibrațiilor și protecția mașinilor împotriva deteriorării.
 
Cod Produs: C721 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Funcții
 • Review-uri (0)
   Descarca brosura aici

Accelerometrul piezoelectric model 160, este o soluție avansată și fiabilă pentru măsurarea vibrațiilor și șocurilor în diverse aplicații industriale și OEM. Avantajul competitiv al acestui accelerometru se datorează utilizării unui element piezoelectric în stare solidă în modul de forfecare inelar, asigurând precizie și stabilitate în măsurători.


                         

Cu dimensiuni compacte și o greutate redusă, acest accelerometru se integrează perfect în diferite echipamente și mașini fără a compromite funcționalitatea sau eficiența. Este disponibil cu opțiuni de ieșire de tensiune ICP, IEPE sau LIVM, facilitând integrarea și conectivitatea cu echipamentele existente sau cu unitățile de achiziție de date de putere redusă.


Aplicațiile tipice ale accelerometrului model 160 acoperă o gamă largă de domenii, de la monitorizarea vibrațiilor în mașini și echipamente industriale până la protecția acestora împotriva deteriorării cauzate de vibrații și șocuri. Fiind conceput pentru utilizare în aplicații de mare volum și OEM, acest accelerometru oferă performanțe fiabile și precise, contribuind la optimizarea operațiunilor și la prevenirea defectării echipamentelor.
 
 1. Fiabilitate: Construit pentru a oferi măsurători precise și constante în timpul utilizării în medii industriale și OEM.
 2. Dimensiuni compacte: Cu dimensiuni hexagonale de 0,8 inch și o înălțime de 0,5 inch, este ușor de integrat în diverse echipamente și mașini.
 3. Greutate redusă: Cu o greutate de doar 0,1 uncie (aproximativ 2,8 grame), nu adaugă încărcătură semnificativă echipamentelor la care este montat.
 4. Tehnologie avansată: Utilizează un element piezoelectric în stare solidă în modul de forfecare inelar, asigurând stabilitate și precizie în măsurători.
 5. Opțiuni versatile de ieșire: Disponibil cu ieșire de tensiune ICP, IEPE sau LIVM cu 2 fire sau 3 fire, pentru o integrare ușoară și compatibilitate extinsă cu echipamentele existente.
 6. Temperatură de operare extinsă: Poate funcționa în condiții de temperatură de până la 120°C, asigurând utilizarea într-o varietate de medii de lucru.

 1. Măsurarea vibrațiilor: Principalul scop al acestui accelerometru este să detecteze și să măsoare vibrațiile în diferite echipamente și mașini.
 2. Măsurarea șocurilor: Pe lângă măsurarea vibrațiilor continue, accelerometrul poate detecta și măsura șocurile sau impacturile bruste.
 3. Monitorizarea stării echipamentului: Prin detectarea și evaluarea nivelului de vibrații și șocuri, acesta poate oferi informații despre starea de funcționare a echipamentului și posibilele probleme sau defecțiuni.
 4. Protecția mașinilor: Identificând și alertând asupra nivelurilor anormale de vibrații sau șocuri, accelerometrul poate contribui la prevenirea deteriorării sau defecțiunii premature a mașinilor și echipamentelor.
 5. Integrare simplă: Cu opțiuni versatile de ieșire de tensiune și dimensiuni compacte, acesta se integrează ușor într-o varietate de echipamente și sisteme de monitorizare.
 6. Fiabilitate și stabilitate: Construit pentru a oferi măsurători precise și constante în medii industriale și OEM, accelerometrul este proiectat să funcționeze în condiții dificile și să ofere date de încredere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!