VibraSens Accelerometru Triaxial Industrial 138.01

Accelerometrul triaxial industrial 138.01 de la Vibrasens reprezintă soluția supremă pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor în medii ostile. Cu design compact, carcasă sigilată ermetic ce rezistă până la 120°C, și montaj facil prin filet 1/4" 28 UNF, acest dispozitiv este ideea pentru mentenanța predictivă.

Tehnologia ICP® împiedică interferențele, iar gama largă de frecvențe detectabile asigură aplicabilitate largă în monitorizarea echipamentelor industriale. Eficiența, durabilitatea și precizia definesc acest instrument de măsură de înaltă performanță.
Variante senzoriale:
Cod Produs: 138.01 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Specificații Tehnice
 • Review-uri (0)

    Descarca brosura aici

Accelerometrul triaxial industrial 138.01, fabricat de Vibrasens, reprezintă o soluție de vârf pentru monitorizarea vibrațiilor în medii industriale complexe. Este un instrument de înaltă precizie proiectat să ofere o detecție fiabilă a vibrațiilor din trei direcții ortogonale, esențial pentru diagnosticarea și prevenirea defecțiunilor echipamentelor industriale costisitoare.


Cu o construcție robustă și sigilată ermetic, acest accelerometru este conceput pentru a face față condițiilor solicitante întâlnite în mediile industriale, inclusiv temperaturi de operare ridicate de până la 120°C. Dimensiunile compacte și greutatea redusă permit integrarea ușoară în orice configurație industrială fără a compromite spațiul sau accesibilitatea, iar sistemul de monitorizare avansat utilizează o tehnică de transmisie de tensiune cu doar două fire, simplificând astfel instalarea și mentenanța.

Un aspect deosebit al acestui accelerometru este capacitatea sa de a izola masa semnalului de suprafața de montare și de carcasa exterioară, prevenind formarea de bucle de masă nedorite și asigurând astfel o măsurare precisă a vibrațiilor de interes. De asemenea, protecția împotriva descărcărilor electrostatice este asigurată prin ecranare Faraday, reducând sensibilitatea la perturbații externe și garantând integritatea datelor măsurate.
Designul special al modulului de forfecare inelar contribuie la eliminarea efectelor semnalelor parazite și a tranzițiilor termice, asigurând că datele colectate reflectă exclusiv vibrațiile relevante, fără influența factorilor ambientali.

Cu un sistem electronic minimizat la zgomot și un design compensat termic, accelerometrul triaxial industrial 138.01 oferă rezultate precise pe o gamă largă de temperaturi de operare, fiind astfel potrivit pentru diverse aplicații industriale. Versatilitatea sa în ceea ce privește răspunsul în frecvență îl face ideal pentru o varietate de cerințe ale clienților din diferite industrii, inclusiv producție, automotive, aero-spațial și energetică.

Prin adăugarea acestui accelerometru în procesul de mentenanță predictivă, inginerii și tehnicienii pot colecta date esențiale cu precizie extraordinară, optimizând planificarea întreținerii și extinzând durata de viață a echipamentelor. De asemenea, compatibilitatea sa versatilă îl face ideal pentru integrarea în sisteme de monitorizare condition-based sau sisteme automate de control al proceselor, furnizând feedback în timp real pentru optimizarea performanței echipamentelor industriale.

 1. Tehnologie: Accelerometru piezoelectric triaxial
 2. Sigilare: Ermetică, pentru a rezista în medii industriale solicitante
 3. Temperatură de operare: Până la 120°C, pentru a face față condițiilor extreme
 4. Dimensiuni: 1,65x1,12 inchi (lungime x lățime)
 5. Înălțime: 0,65 inci
 6. Greutate: 3,0 oz, asigurând ușurința instalării și manipulării
 7. Conector: M12, etanș, pentru o conexiune fiabilă
 8. Filet: Standard de 1/4" 28 UNF, pentru o integrare simplă în diferite configurații
 9. Tehnică de transmisie: Utilizează sistemul comun ICP® cu doar două fire
 10. Sursă de curent minimă: 2 mA, pentru un consum eficient de energie
 11. Izolare masă semnal: Asigurată pentru prevenirea buclelor de masă și a interferențelor nedorite
 12. Protecție ESD: Ecranare Faraday pentru limitarea sensibilității la descărcările electrostatice
 13. Design anti-interferențe: Modul de forfecare inelar pentru eliminarea semnalelor parazite și a tranzițiilor termice
 14. Performanță electronică: Sistem cu zgomot redus și design compensat termic pentru rezultate precise pe o gamă largă de temperaturi
 15. Compatibilitate frecvențială: Răspuns variat în frecvență, adecvat pentru diverse aplicații industriale
 16. Utilizări specifice: Monitorizarea și diagnosticarea stării echipamentelor industriale, precum și integrarea în sisteme de mentenanță predictivă și control al proceselor

 1. Tip senzor: Accelerometru piezoelectric triaxial
 2. Sensibilitate: X, Y, Z (specificată în mV/g sau pC/g, unde "g" reprezintă accelerația gravitațională standard)
 3. Interval dinamic: Intervalul de măsurare maxim și minim pentru accelerare în fiecare direcție (exprimat în g sau m/s^2)
 4. Frecvență de răspuns: Intervalul de frecvențe pentru care senzorul răspunde în mod adecvat (de ex. 0,5 Hz - 10 kHz)
 5. Precizie: Gradul de acuratețe al măsurătorilor efectuate de senzor (exprimat în procente sau fracțiuni de unitatea măsurată)
 6. Linie de bază: Valoarea de referință a măsurătorilor în absența vibrațiilor (poate fi zero sau altă valoare specificată)
 7. Crosstalk: Gradul în care mișcarea într-o direcție afectează măsurătorile în celelalte direcții (exprimat în procente sau în raporturi specifice)
 8. Temperatura de operare: Intervalul de temperaturi în care senzorul funcționează în mod corespunzător (de exemplu, -40°C până la +120°C)
 9. Interfață: Tipul de conector sau interfață electrică folosită pentru conectarea senzorului la dispozitivul de înregistrare sau de procesare a datelor (de exemplu, conector M12)
 10. Consum de curent: Cantitatea de curent electric consumat de senzor în timpul funcționării normale (exprimat în mA)
 11. Tensiune de alimentare: Tensiunea electrică necesară pentru alimentarea corectă a senzorului (exprimată în volți)
 12. Izolare: Gradul de izolare sau protecție împotriva interferențelor externe, cum ar fi ecranele Faraday sau alte tehnologii specifice
 13. Material: Materialele utilizate pentru construcția senzorului, inclusiv carcasele, componentele interne și componentele de izolare
 14. Toleranță la șoc și vibrații: Capacitatea senzorului de a rezista la șocuri mecanice și vibrații în timpul utilizării normale
 15. Acuratețe temporală: Capacitatea senzorului de a măsura evenimentele la intervale precise de timp sau de a furniza date în timp real
 16. Compatibilitate: Gradul în care senzorul este compatibil cu alte echipamente sau sisteme de monitorizare, precum și disponibilitatea de drivere sau interfețe software pentru integrare

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!