VibraSens Accelerometru standard CT 101.51

Accelerometrul piezoelectric industrial etanș CT 101.51 este un dispozitiv robust proiectat pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor în medii industriale dificile. Cu tehnologie avansată și rezistență la interferențele electromagnetice, acesta oferă performanță fiabilă și durabilă în diverse aplicații industriale, fiind izolat pentru prevenirea buclelor de împământare și asigurând date precise și consistente în condiții dificile de mediu.Top of Form
 
Variante senzoriale:
Cod Produs: 1 Ai nevoie de ajutor? 0745 770 400 / 0359 405 556
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
    Descarca brosura aici

Accelerometrul piezoelectric industrial etanș CT 101.51 este un dispozitiv robust proiectat pentru monitorizarea precisă a vibrațiilor în medii industriale dificile. Acesta este conceput pentru a asigura rezultate fiabile și durabile în diverse aplicații industriale, oferind o performanță de încredere în medii cu vibrații puternice și variații de temperatură rapide.


Cu un design compact și rezistent, accelerometrul CT 101.51 este echipat cu tehnologia de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard în industrie, oferind o conexiune sigură și stabilă în timpul utilizării. Ecranarea de tip Faraday minimizează sensibilitatea la interferențele electromagnetice, asigurând date precise și consistente.
Proiectarea în modul de tăiere inelară reduce influențele vibrațiilor transversale puternice și a variațiilor termice rapide, menținând performanța stabilă a dispozitivului în condiții dificile de mediu. Electronica cu zgomot redus și designul compensat termic contribuie la obținerea unor rezultate precise pe întregul interval de temperatură.

Cu o lățime de bandă semnificativă de până la 10 kHz, acest accelerometru este capabil să capteze o gamă extinsă de frecvențe de vibrații, oferind acuratețea necesară pentru analizele detaliate. Fiind izolat de suprafața de montare și carcasa exterioară, acesta previne buclele de împământare și asigură o monitorizare fiabilă și durabilă în aplicații industriale exigente. Accelerometrul CT 101.51 este un instrument de încredere pentru monitorizarea vibrațiilor în diverse medii industriale, oferind performanță și fiabilitate în condiții dificile.
 
 1. Tehnică de transmisie a tensiunii cu 2 fire standard în industrie (ICP / IEPE / LIVM).
 2. Curent constant de 4 mA.
 3. Masa semnalului izolată de suprafața de montare și carcasa exterioară pentru prevenirea buclelor de împământare.
 4. Ecranare de tip Faraday pentru minimizarea sensibilității la interferențele electromagnetice (EMC).
 5. Proiectare în modul de tăiere inelară pentru limitarea influențelor vibrațiilor transversale puternice și a variațiilor termice rapide.
 6. Electronica cu zgomot redus și designul compensat termic pentru rezultate precise pe tot intervalul de temperatură.
 7. Gama largă de frecvențe pentru adaptabilitate la diverse cerințe ale clienților.
 8. Accelerometrele de frecvență joasă (A=9,0) includ un filtru trece-jos în cadrul electronicii de condiționare, atenuând rezonanța mecanică a senzorului și distorsiunile asociate.
 9. Lățime de bandă semnificativă de până la 10 kHz, permitând captarea unei game extinse de frecvențe de vibrații.
 10. Robust și etanș, conceput pentru utilizare în medii industriale dificile.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!